Mor Maman fra Beersheba ble kåret Miss Israel 2014 i en missekåring holdt i Haifa forrige tirsdag. 18-åringen studerer kunst  og datagrafikk, og er klar for det israelske luftforsvaret om et par måneder. Hennes mor ble i sin tid kåret til Miss Beersheba, men for et år siden var det langt fra noen selvfølge at hun skulle gå i sin mors fotspor. Før hun stilte opp i konkrransen slanket hun seg hele 30 kilo. Ved hjelp av sin personlige erfaring driver hun nå en Facebook-gruppe som fremmer ernæring og sunne matvaner blant tenåringsjenter, ment for å hjelpe dem å unngå å utvikle spiseforstyrrelser. I fjor ble for første gang er en kvinne av jødisk-etiopisk avstamning kåret til skjønnhetsdronning i Israel,  21 år gamle og 1,82 meter høye Yityish Titi Aynaw. Hun kom til Israel sammen med sin bror da hun var tolv år gammel, etter at foreldrene døde. I Israel bor det 125.000 jøder som stammer fra Etiopia, hvorav de fleste kom i to store bølger i 1984 og 1991. Hun var offiser i den israelske hæren da hun ble påmeldt til missekonkurransen.ламинат цена киевмебель на заказ в киеве

MorMamanMor Maman fra Beersheba ble kåret Miss Israel 2014 i en missekåring holdt i Haifa forrige tirsdag. 18-åringen studerer kunst  og datagrafikk, og er klar for det israelske luftforsvaret om et par måneder. Hennes mor ble i sin tid kåret til Miss Beersheba, men for et år siden var det langt fra noen selvfølge at hun skulle gå i sin mors fotspor. Før hun stilte opp i konkrransen slanket hun seg hele 30 kilo. Ved hjelp av sin personlige erfaring driver hun nå en Facebook-gruppe som fremmer ernæring og sunne matvaner blant tenåringsjenter, ment for å hjelpe dem å unngå å utvikle spiseforstyrrelser.

I fjor ble for første gang er en kvinne av jødisk-etiopisk avstamning kåret til skjønnhetsdronning i Israel,  21 år gamle og 1,82 meter høye Yityish Titi Aynaw. Hun kom til Israel sammen med sin bror da hun var tolv år gammel, etter at foreldrene døde. I Israel bor det 125.000 jøder som stammer fra Etiopia, hvorav de fleste kom i to store bølger i 1984 og 1991. Hun var offiser i den israelske hæren da hun ble påmeldt til missekonkurransen.