Water-Gen, som er et ledende israelsk selskap som leverer taktiske vannforsyningsløsninger til militære, politistyrker og frivillige organisasjoner, og som utvikler høyeffektive lufttørkesystemer, er tatt med på listen over verdens femti mest innovative selskapene i 2014 av det prestisjetunge amerikanske magasinet Fast Company, melder det israelske økonomidepartementet. Water-Gen er rangert som nr. 21 sammen med ledende bedrifter som Amazon, Google, GE, og andre globale gigantfirma. Å havne på listen til Fast Company regnes for å være svært prestisjefylt. Bladet samler og siler informasjon over måneder for å identifisere de beste bedrifter rundt om i verden og på tvers av en rekke bransjer. Magasinet vurderer ikke bare omsetningsvekst og marginer, men ser også etter progressive bærekraftige forretningsmodeller og kreativitet. Water-Gen har utviklet en unik patentert teknologi som produserer drikkevann av luft, så vel som en mobil løsning for rensing av tilgjengelige vannkilder. Disse løsningene er tilbudt til både militære og kommersielle markeder, forklarer det israelske økonomidepartementet på sin teknologi-nettside. Water-Gen arbeider kontinuerlig med innovative cleantech teknologier og systemer, og har nylig tilpasset sin teknologi, en unik luftavfuktingsløsning, til å bli implementert i luftavfuktere, klimaanlegg, vaskeritørketromler  og industrielle lufttørkesystemer. " Vi er begeistret over å bli inkludert i denne listen, sammen med de ledende gigantene i sine felt. For oss er dette et bevis på konsolideringen av Water-Gens posisjon som verdensledende på området vannløsninger og lufttørking. Våre teknologier og løsninger er allerede brukt rundt om i verden, og betydelig interesse blir uttrykt for vår banebrytende teknologi i området av luftavfukting. Vi føler oss sikre på at vi i nær fremtid vil være i stand til å annonsere nye partnerskap med produsenter av elektronikk og industrikonsern," sier selskapets administrerendedirektør Arye Kohavi.ламинат киев купитькухни на заказ киев

Water_GenWater-Gen, som er et ledende israelsk selskap som leverer taktiske vannforsyningsløsninger til militære, politistyrker og frivillige organisasjoner, og som utvikler høyeffektive lufttørkesystemer, er tatt med på listen over verdens femti mest innovative selskapene i 2014 av det prestisjetunge amerikanske magasinet Fast Company, melder det israelske økonomidepartementet. Water-Gen er rangert som nr. 21 sammen med ledende bedrifter som Amazon, Google, GE, og andre globale gigantfirma.

Å havne på listen til Fast Company regnes for å være svært prestisjefylt. Bladet samler og siler informasjon over måneder for å identifisere de beste bedrifter rundt om i verden og på tvers av en rekke bransjer. Magasinet vurderer ikke bare omsetningsvekst og marginer, men ser også etter progressive bærekraftige forretningsmodeller og kreativitet.

Water-Gen har utviklet en unik patentert teknologi som produserer drikkevann av luft, så vel som en mobil løsning for rensing av tilgjengelige vannkilder. Disse løsningene er tilbudt til både militære og kommersielle markeder, forklarer det israelske økonomidepartementet på sin teknologi-nettside.

Water-Gen arbeider kontinuerlig med innovative cleantech teknologier og systemer, og har nylig tilpasset sin teknologi, en unik luftavfuktingsløsning, til å bli implementert i luftavfuktere, klimaanlegg, vaskeritørketromler  og industrielle lufttørkesystemer. ”

Vi er begeistret over å bli inkludert i denne listen, sammen med de ledende gigantene i sine felt. For oss er dette et bevis på konsolideringen av Water-Gens posisjon som verdensledende på området vannløsninger og lufttørking. Våre teknologier og løsninger er allerede brukt rundt om i verden, og betydelig interesse blir uttrykt for vår banebrytende teknologi i området av luftavfukting. Vi føler oss sikre på at vi i nær fremtid vil være i stand til å annonsere nye partnerskap med produsenter av elektronikk og industrikonsern,” sier selskapets administrerendedirektør Arye Kohavi.