Det er mye å oppleve for kunstinteresserte i Israel i mars. Den store Da Vinci-utstillingen (bilde) som har vært satt opp i Tel Aviv siden januar fortsetter ut måneden, og i slutten av måneden er det en filmkunstfestival, dedikert til møter mellom kunst og kino. The International Art Film Festival, kalt EPOS, har utgangspunkt i Tel Aviv Museum of Art, men filmene blir samtidig vist over hele landet. Festivalen vil inneholde ca. femti filmer, fra Israel og resten av verden, samt workshops, master-klasser,  forelesninger  og interaksjoner med filmskapere fra hele verden. Den starter 19.mars og avsluttes 29mars. Den internasjonale utstillingen Da Vinci Alive er en del av en verdensturné med premiere i Israel. Utstillingen er en multisensorisk opplevelse for hele familien med lys, lyd og bevegelse for å kombinere tradisjonell kunst med den nyeste teknologien, i en prosess som fører besøkende gjennom verkene og livet til den kunstneriske legenden Da Vinci, skriver arrangøren. Da Vinci Alive har over 3000 Leonardo Da Vinci bilder projiseres på veggene.  ламинат киев ценамебель для кухни киев

DaVinciAliveDet er mye å oppleve for kunstinteresserte i Israel i mars. Den store Da Vinci-utstillingen (bilde) som har vært satt opp i Tel Aviv siden januar fortsetter ut måneden, og i slutten av måneden er det en filmkunstfestival, dedikert til møter mellom kunst og kino. The International Art Film Festival, kalt EPOS, har utgangspunkt i Tel Aviv Museum of Art, men filmene blir samtidig vist over hele landet. Festivalen vil inneholde ca. femti filmer, fra Israel og resten av verden, samt workshops, master-klasser,  forelesninger  og interaksjoner med filmskapere fra hele verden. Den starter 19.mars og avsluttes 29mars.

Den internasjonale utstillingen Da Vinci Alive er en del av en verdensturné med premiere i Israel. Utstillingen er en multisensorisk opplevelse for hele familien med lys, lyd og bevegelse for å kombinere tradisjonell kunst med den nyeste teknologien, i en prosess som fører besøkende gjennom verkene og livet til den kunstneriske legenden Da Vinci, skriver arrangøren. Da Vinci Alive har over 3000 Leonardo Da Vinci bilder projiseres på veggene.