Helen Clark, administrator av FNs utviklingsprogram (UNDP), besøkte Israel for første gang forrige måned, for en spesiell hensikt: å oppmuntre unge gründere, skriver Israel National News. Clark, en tidligere New Zealand statsminister, deltok på konferansen Israeli Designed International Development conference i Caesarea. Besøket bidrar til å styrke Israels posisjon i utviklingsprogrammet, som en viktig aktør i arbeidet mot fattigdom, skape arbeidsplasser, og å fremme den globale økonomien, skriver den israelske avisen. "Jeg så i dag på konferansen mange lyse ideer," sier Clark "Jeg tror de har et stort potensial til å forbedre verden rundt oss." Clark viste i følge Israel National News spesiell interesse for et prosjekt ledet av den israelske forskeren Anat Reichman, som viste planter som avgir lys om natten, og kan være en erstatning for elektrisk lys i underutviklede områder. Over 70 unge jødiske innovatører deltok på den eksklusive konferansen som samlet de største tenkere fra flere sektorer som private selskaper, offentlige prosjekter, og frivillige organisasjoner. httpv://www.youtube.com/watch?v=zjxow8DB1dc  euro-house.com.ua/заказать кухню в киеве

Helen_ClarkHelen Clark, administrator av FNs utviklingsprogram (UNDP), besøkte Israel for første gang forrige måned, for en spesiell hensikt: å oppmuntre unge gründere, skriver Israel National News. Clark, en tidligere New Zealand statsminister, deltok på konferansen Israeli Designed International Development conference i Caesarea. Besøket bidrar til å styrke Israels posisjon i utviklingsprogrammet, som en viktig aktør i arbeidet mot fattigdom, skape arbeidsplasser, og å fremme den globale økonomien, skriver den israelske avisen.

“Jeg så i dag på konferansen mange lyse ideer,” sier Clark “Jeg tror de har et stort potensial til å forbedre verden rundt oss.”

Clark viste i følge Israel National News spesiell interesse for et prosjekt ledet av den israelske forskeren Anat Reichman, som viste planter som avgir lys om natten, og kan være en erstatning for elektrisk lys i underutviklede områder.

Over 70 unge jødiske innovatører deltok på den eksklusive konferansen som samlet de største tenkere fra flere sektorer som private selskaper, offentlige prosjekter, og frivillige organisasjoner.