I fjor undertegnede Israel og EU en "åpen himmel"-avtale som sikrer fri konkurranse mellom Europas og Israels flyselskaper på ruter mellom Israel og de europeiske destinasjonene. Det har allerede ført til at flere lavprisselskaper har begynt å fly til Tel Aviv, og til reduserte flypriser til glede for de reisende. Nå håper de israelske myndighetene på å fortsette suksessen gjennom en ny luftfartsavtale med Russland, som sikrer tilnærmet ubegrensede flyreiser mellom de to land. Avtalen gjør det mulig for hvert enkelt land å operere opptil 36 faste ukentlige flygninger. Transportminister Yisrael Katz sier at avtalen inkluderer fly til Ben Gurion flyplass og Ovda Airport nær Eilat. Gjennomføringen av avtalen, som nå er undertegnet, avhenger av gjennomføringen av riktige sikkerhetstiltak for israelske flyselskaper i Russland, skriver Ynet News. Inntil nå har El Al driftet direkte rutefly til Moskva og St. Petersburg. På russisk side har Transaero Airlines hatt fly fra Moskva til Ben-Gurion Airport, mens Rossiya Airlines har tilbudt flyreiser fra St. Petersburg til Tel Aviv. Med den nye "Open Skies"-avtalen håper man på at det vil bli tilbudt flere destinasjoner i Russland, at konkurransen vil øke, og at flyprisene dermed vil bli redusert, skriver Ynet News.germanhouse.com.uaмебель для офиса

el_alI fjor undertegnede Israel og EU en “åpen himmel”-avtale som sikrer fri konkurranse mellom Europas og Israels flyselskaper på ruter mellom Israel og de europeiske destinasjonene. Det har allerede ført til at flere lavprisselskaper har begynt å fly til Tel Aviv, og til reduserte flypriser til glede for de reisende. Nå håper de israelske myndighetene på å fortsette suksessen gjennom en ny luftfartsavtale med Russland, som sikrer tilnærmet ubegrensede flyreiser mellom de to land.

Avtalen gjør det mulig for hvert enkelt land å operere opptil 36 faste ukentlige flygninger. Transportminister Yisrael Katz sier at avtalen inkluderer fly til Ben Gurion flyplass og Ovda Airport nær Eilat. Gjennomføringen av avtalen, som nå er undertegnet, avhenger av gjennomføringen av riktige sikkerhetstiltak for israelske flyselskaper i Russland, skriver Ynet News.

Inntil nå har El Al driftet direkte rutefly til Moskva og St. Petersburg. På russisk side har Transaero Airlines hatt fly fra Moskva til Ben-Gurion Airport, mens Rossiya Airlines har tilbudt flyreiser fra St. Petersburg til Tel Aviv. Med den nye “Open Skies”-avtalen håper man på at det vil bli tilbudt flere destinasjoner i Russland, at konkurransen vil øke, og at flyprisene dermed vil bli redusert, skriver Ynet News.