Ashdod (bilde), Holon, Kfar Saba, og Rishon Lezion har vunnet priser som Israels største grønne byer i en konkurranse der resultatet ble offentliggjort tirsdag på den internasjonale Cleantech 2014 konferansen, skriver Israel Hayom. Yavne, Modiin, Yokneam, og Shoham ble kåret til de grønneste små og mellomstore byene, mens Emek Hefer og Gush Etzion utmerket seg som "de grønne lokale myndigheter". Elleve kriterier ble vurdert i en to-måneders studie for å finne ut hvilke av Israels byer og lokale myndigheter som har gjort de største investeringene i miljøet. Kategoriene som ble undersøkt inkluderte energieffektivitet og reduksjon av klimagasser, resirkulering og søppelseparasjon, vann og kloakk, oppmuntring til bruk av offentlig transport, grønne bygginger, hagearbeid, miljøopplæring, byens utseende og miljøvennlig næringsliv. Disse undersøkelsene ble kombinert med tall fra Miljøverndepartementet og Statistisk Sentralbyrå. "Vi vil gjerne takke de 40 kommunene som deltok i konkurransen og som gjør en stor innsats hele året for å gi sine innbyggere et grønnere sted å bo og som gjennomfører en bærekraftig praksis i byenes videre arbeid," sier lederen av dommerkomiteen, dr. Asher Vitori. "I år har vi videreutviklet bedømmingssystemet for å garantere faglig, objektivt utvalg av kommunene, i tillegg til å ta hensyn til størrelsen på kommunen og dens aktivitet under gjeldende forhold," forteller han.кухни на заказшкаф купе на заказ киев

AshdodAshdod (bilde), Holon, Kfar Saba, og Rishon Lezion har vunnet priser som Israels største grønne byer i en konkurranse der resultatet ble offentliggjort tirsdag på den internasjonale Cleantech 2014 konferansen, skriver Israel Hayom. Yavne, Modiin, Yokneam, og Shoham ble kåret til de grønneste små og mellomstore byene, mens Emek Hefer og Gush Etzion utmerket seg som “de grønne lokale myndigheter”. Elleve kriterier ble vurdert i en to-måneders studie for å finne ut hvilke av Israels byer og lokale myndigheter som har gjort de største investeringene i miljøet.

Kategoriene som ble undersøkt inkluderte energieffektivitet og reduksjon av klimagasser, resirkulering og søppelseparasjon, vann og kloakk, oppmuntring til bruk av offentlig transport, grønne bygginger, hagearbeid, miljøopplæring, byens utseende og miljøvennlig næringsliv. Disse undersøkelsene ble kombinert med tall fra Miljøverndepartementet og Statistisk Sentralbyrå.

“Vi vil gjerne takke de 40 kommunene som deltok i konkurransen og som gjør en stor innsats hele året for å gi sine innbyggere et grønnere sted å bo og som gjennomfører en bærekraftig praksis i byenes videre arbeid,” sier lederen av dommerkomiteen, dr. Asher Vitori. “I år har vi videreutviklet bedømmingssystemet for å garantere faglig, objektivt utvalg av kommunene, i tillegg til å ta hensyn til størrelsen på kommunen og dens aktivitet under gjeldende forhold,” forteller han.