Tusenvis av israelske tenåringer som tilhører ungdomsbevegelsen HaNoar HaOved VeHalomed  har samlet inn over tre tonn med vinterklær og utstyr i 80 samlingssentraler omkring i Israel. Klærne blir sendt til Syria som humanitær bistand via den israelske nødhjelpsorganisasjonen Flying Aid. Utstyret blir pakket på lastebiler i den nordlige israelske byen Tivon. Samlet regner man med å kunne sende mer enn 200 000 stykker tøy til syrerne i nød. HaNoar HaOved VeHalomed  ble etablert allerede i 1924 som en kibbutz-organisasjon og hadde lenge tett kontakt med den israelske fagbevegelsen.  Organisasjonen er i dag oppdelt i sosiale grupper som driver veldedighetsarbeid rundt om i landet, og har rundt 1000 medlemmer. "Dette er en nødssituasjon som vi ikke kan ignorere. Vår historie som nasjon og det faktum at vi er et demokratisk samfunn forplikter oss på et moralsk perspektiv til å handle for å hjelpe alle ofrene, uansett hvem de er - for å være stemmen til de stemmeløse. Vi må ikke vike når vi kan hjelpe de som trenger det. En menneskelig katastrofe av enorme proporsjoner foregår fire timer med bil fra Tel Aviv, og bare en time fra Genesaretsjøen, forplikter oss som israelere og mennesker til å handle slik at liv blir reddet," skriver ungdomsorganisasjonen på sin hjemmeside.  кухни киевшкаф купе в спальню

Israel_ungdomTusenvis av israelske tenåringer som tilhører ungdomsbevegelsen HaNoar HaOved VeHalomed  har samlet inn over tre tonn med vinterklær og utstyr i 80 samlingssentraler omkring i Israel. Klærne blir sendt til Syria som humanitær bistand via den israelske nødhjelpsorganisasjonen Flying Aid. Utstyret blir pakket på lastebiler i den nordlige israelske byen Tivon. Samlet regner man med å kunne sende mer enn 200 000 stykker tøy til syrerne i nød.

HaNoar HaOved VeHalomed  ble etablert allerede i 1924 som en kibbutz-organisasjon og hadde lenge tett kontakt med den israelske fagbevegelsen.  Organisasjonen er i dag oppdelt i sosiale grupper som driver veldedighetsarbeid rundt om i landet, og har rundt 1000 medlemmer.

“Dette er en nødssituasjon som vi ikke kan ignorere. Vår historie som nasjon og det faktum at vi er et demokratisk samfunn forplikter oss på et moralsk perspektiv til å handle for å hjelpe alle ofrene, uansett hvem de er – for å være stemmen til de stemmeløse. Vi må ikke vike når vi kan hjelpe de som trenger det. En menneskelig katastrofe av enorme proporsjoner foregår fire timer med bil fra Tel Aviv, og bare en time fra Genesaretsjøen, forplikter oss som israelere og mennesker til å handle slik at liv blir reddet,” skriver ungdomsorganisasjonen på sin hjemmeside.