I begynnelsen av mars arrangeres den 21. International AgroMashov Agricultural Exhibition i Tel Aviv. Denne landbruksmessen har vanligvis en verdensomspennende interesse, etter arrangørenes mening forårsaket av den globale knappheten på mat, vann, landbruksarealer og energi. Israel har løsningen på mange av problemene. Landet er en pioner i å finne løsninger på problemene knyttet til den globale mat- og vannmangelen, og AgroMashov Agricultural Exhibition er det viktigste internasjonale toppmøtet og utstillingen for ledere i landbruksbransjen og anvendt FoU fra hele verden. Basert på sine avanserte løsninger har Israel bistått mange utviklingsland med løsninger som har økt deres avkastning fra landbruksektoren betydelig. Israel har også utviklet teknologi som effektivt bekjemper ørkenspredning og gjør det mulig for jorden å bli brukt til jordbruksformål. httpv://www.youtube.com/watch?v=ZSbtIqnZg24кухня на заказwww.my-mebel.net

Israel_landbrukI begynnelsen av mars arrangeres den 21. International AgroMashov Agricultural Exhibition i Tel Aviv. Denne landbruksmessen har vanligvis en verdensomspennende interesse, etter arrangørenes mening forårsaket av den globale knappheten på mat, vann, landbruksarealer og energi. Israel har løsningen på mange av problemene. Landet er en pioner i å finne løsninger på problemene knyttet til den globale mat- og vannmangelen, og AgroMashov Agricultural Exhibition er det viktigste internasjonale toppmøtet og utstillingen for ledere i landbruksbransjen og anvendt FoU fra hele verden.

Basert på sine avanserte løsninger har Israel bistått mange utviklingsland med løsninger som har økt deres avkastning fra landbruksektoren betydelig. Israel har også utviklet teknologi som effektivt bekjemper ørkenspredning og gjør det mulig for jorden å bli brukt til jordbruksformål.