Den israelske selskapet, Kaiima, kan ha funnet en løsning på hvordan man skal utvikle nye avlinger raskt og uten bruk av GMO-teknologi. GMO står for genmodifisert organisme, og mange miljøgrupper frykter at bruken av GM-teknologi kan gjøre stor skade på økosystemet vårt. Mens tilhengerne derimot ser GMO som løsningen på verdens matvareproblem. Det israelske selskapet Kaiima kan ha funnet en tredje måte å løse fremtidige matproblemer på. Selskapet har etter eget utsagn utviklet en teknologi som kan øke globale avlinger uten genteknologi. Selskapet håper at deres nye frø vil bli til større og mer robuste planter, og være klar for salg i løpet av tre år. Hvordan selskapets løsning fungerer kan du se på denne videoen i den danske avisen Berlingske Tidende.  кухня купить киевмебель на заказ киев

Åker_IsraelDen israelske selskapet, Kaiima, kan ha funnet en løsning på hvordan man skal utvikle nye avlinger raskt og uten bruk av GMO-teknologi. GMO står for genmodifisert organisme, og mange miljøgrupper frykter at bruken av GM-teknologi kan gjøre stor skade på økosystemet vårt. Mens tilhengerne derimot ser GMO som løsningen på verdens matvareproblem. Det israelske selskapet Kaiima kan ha funnet en tredje måte å løse fremtidige matproblemer på. Selskapet har etter eget utsagn utviklet en teknologi som kan øke globale avlinger uten genteknologi. Selskapet håper at deres nye frø vil bli til større og mer robuste planter, og være klar for salg i løpet av tre år.

Hvordan selskapets løsning fungerer kan du se på denne videoen i den danske avisen Berlingske Tidende.