Rita Jahanforuz er en iranskfødt israelsk popsanger og skuespiller, kjent for å være den mest berømte kvinnelige sangeren i Israel. I 2011 ble hun også populært i Iran som en underjordisk sangsensasjon etter utgivelsen av ulike plater der hun synger på morsmålet persisk. I 2012 kom hun ut med et album, "All My Joys," der hun også synger på persisk. Albumet fikk gull i Israel allerede etter tre uker i salg. Rita Jahanforuz er blitt omtalt som en kulturambassadør mellom israelske og iranske borgere. I 2010 opptrådte hun i en spesiell konsert i den israelske presidentens residens i Jerusalem, i nærvær av den daværende italienske statsministeren Silvio Berlusconi, og den israelske presidenten Shimon Peres. Og i mars 2013 opptrådte hun på FNs generalforsamling og sang på persisk, engelsk og hebraisk. Da den amerikanske presidenten Barack Obama besøkte Israel fikk også han gleden å høre den iranskfødte israelske sangerinnen. httpv://www.youtube.com/watch?v=iC-BpkYn6Tk httpv://www.youtube.com/watch?v=Yi6oy2TkAHgкухня киевкорпусная мебель

Rita_JahanforuzRita Jahanforuz er en iranskfødt israelsk popsanger og skuespiller, kjent for å være den mest berømte kvinnelige sangeren i Israel. I 2011 ble hun også populært i Iran som en underjordisk sangsensasjon etter utgivelsen av ulike plater der hun synger på morsmålet persisk. I 2012 kom hun ut med et album, “All My Joys,” der hun også synger på persisk. Albumet fikk gull i Israel allerede etter tre uker i salg. Rita Jahanforuz er blitt omtalt som en kulturambassadør mellom israelske og iranske borgere.

I 2010 opptrådte hun i en spesiell konsert i den israelske presidentens residens i Jerusalem, i nærvær av den daværende italienske statsministeren Silvio Berlusconi, og den israelske presidenten Shimon Peres. Og i mars 2013 opptrådte hun på FNs generalforsamling og sang på persisk, engelsk og hebraisk. Da den amerikanske presidenten Barack Obama besøkte Israel fikk også han gleden å høre den iranskfødte israelske sangerinnen.