FIFA vil ha tettere samarbeid med Israel og mellom fotballforbundene i Israel og de palestinske områdene. Presidenten i det internasjonale fotballforbundet, FIFA, Joseph Blatter, vil møte med israelske og palestinske politiske myndigheter i april for å presse på for tettere bånd mellom fotballorganisasjonene, skriver Israel Hayom. FIFA håper at de to sidene vil signere en samarbeidsavtale før  medlemsland møtes den 11. juni i Sao Paulo, Brasil, i forkant av VM. Israel arrangerte i fjor sommer europamesterskapet i fotball i U21-klassen, og fikk mye ros for et vellykket arrangement, som ble startet med en uavgjortkamp mellom Norge og Israel. FIFA r opptatt av å styrke samarbeidet mellom fotballforbundene i Israel og de palestinske områdene, og Sepp Blatter sier til FIFAs hjemmeside at han er fornøyd med utviklingen de siste månedene.  Fotball regnes for å være den mest populære sporten i Israel, og er også en svært populær idrett i de palestinske områdene.  мебель кухнямебель под заказ киев

Fotbnall-150x150FIFA vil ha tettere samarbeid med Israel og mellom fotballforbundene i Israel og de palestinske områdene. Presidenten i det internasjonale fotballforbundet, FIFA, Joseph Blatter, vil møte med israelske og palestinske politiske myndigheter i april for å presse på for tettere bånd mellom fotballorganisasjonene, skriver Israel Hayom. FIFA håper at de to sidene vil signere en samarbeidsavtale før  medlemsland møtes den 11. juni i Sao Paulo, Brasil, i forkant av VM. Israel arrangerte i fjor sommer europamesterskapet i fotball i U21-klassen, og fikk mye ros for et vellykket arrangement, som ble startet med en uavgjortkamp mellom Norge og Israel.

FIFA r opptatt av å styrke samarbeidet mellom fotballforbundene i Israel og de palestinske områdene, og Sepp Blatter sier til FIFAs hjemmeside at han er fornøyd med utviklingen de siste månedene.  Fotball regnes for å være den mest populære sporten i Israel, og er også en svært populær idrett i de palestinske områdene.