Qoros Auto Company Ltd, et samarbeid mellom Israel Corporation og Kinas Chery Automobile Co Ltd, avduket i fjor sin første modell. Den kommersielle lanseringen av prosjektet fant sted i fjerde kvartal. De fremtidige bilmodellene er basert på fire modulære bilplattformer. Dette er igjen basert på arbeidet til Qoros sjefsdesigner, skriver Globes. Den samme designeren var også ansvarlig for å utforme den moderne varianten av det BMW-eide konseptet Mini. Israel Corp har til dags dato investert nesten 500 millioner dollar i Qoros, i følge Globes.   Den første plattformen, C, er en familie sedan som blir grunnlaget for selskapets første bil, Qoros 3, som allerede har blitt avduket. C-plattformen kan være grunnlag for minst ni ulike modeller, inkludert Qoros Over, en kabriolet, en tre-dørs modell, en kombikupé, en stasjonsvogn og et kompakt rekreasjons kjøretøy. Qoros D-plattformen vil ha tre hovedmodeller, en kompakt 6-7 seters minivan, en stor sedan på størrelse med en Volkswagen Passat, og en rekreasjons bil, skriver Globes. Den mest eksklusive plattformen, E plattformen, vil bli innført på et senere tidspunkt og vil inkludere en luksus bil for byer, en eksklusiv kombi modell, og sannsynligvis en sporty stasjonsvogn som vil likne BMWs Mini.заказать кухнюшкаф купе на заказ

bil2Qoros Auto Company Ltd, et samarbeid mellom Israel Corporation og Kinas Chery Automobile Co Ltd, avduket i fjor sin første modell. Den kommersielle lanseringen av prosjektet fant sted i fjerde kvartal. De fremtidige bilmodellene er basert på fire modulære bilplattformer. Dette er igjen basert på arbeidet til Qoros sjefsdesigner, skriver Globes. Den samme designeren var også ansvarlig for å utforme den moderne varianten av det BMW-eide konseptet Mini. Israel Corp har til dags dato investert nesten 500 millioner dollar i Qoros, i følge Globes.  

Den første plattformen, C, er en familie sedan som blir grunnlaget for selskapets første bil, Qoros 3, som allerede har blitt avduket. C-plattformen kan være grunnlag for minst ni ulike modeller, inkludert Qoros Over, en kabriolet, en tre-dørs modell, en kombikupé, en stasjonsvogn og et kompakt rekreasjons kjøretøy. Qoros D-plattformen vil ha tre hovedmodeller, en kompakt 6-7 seters minivan, en stor sedan på størrelse med en Volkswagen Passat, og en rekreasjons bil, skriver Globes.

Den mest eksklusive plattformen, E plattformen, vil bli innført på et senere tidspunkt og vil inkludere en luksus bil for byer, en eksklusiv kombi modell, og sannsynligvis en sporty stasjonsvogn som vil likne BMWs Mini.