2013 var et positivt år for israelsk høyteknologi og bioteknologi, på nesten alle måter: de totale investeringene steg og lønningene steg, viser en oversikt fra forskningsselskapet Ethosia. Mobilsektoren er fortsatt motoren  i bransjen, og til tross for noen bekymringsfulle tegn, er det fortsatt rom for mye optimisme, skriver forretningsbladet Globes. Ifølge tallene var det en 52 % økning i etterspørselen etter mobil- og webutviklere i første halvdel av året. Denne trenden fortsatte det meste av året. Nyetableringer grunnlagt i år lyktes i å skaffe seg over 380 millioner dollar. Internett-selskaper sto for 25 % av de innsamlede midlene, skriver avisen. "Web- og mobilselskaper har overgått fundraisingnivåene til kommunikasjon- og halvlederselskapene, som har vært de dominerende til nå", sier Ethosias administrerende direktør, Eyal Solomon, til Globes. "Ifølge prognosene forventes ikke denne trenden å endre seg i 2014 eller i de påfølgende årene," sier han. Salget av gründerselskapet Waze til Google for nær en milliard dollar påvirket arbeidsmarkedet i Israel i løpet av sommeren 2013. I følge data samlet inn av Ethosia sitt forskningsteam førte avtalen blant annet til en 40 % økning i etterspørselen etter mobilutviklere. Men Waze var ikke den eneste israelske selskapet som hadde en imponerende avslutning i 2013, skriver Globes. Trusteer, som tilbyr programvareløsninger som hjelper bedrifter å forsvare seg mot økonomisk svindel og sikkerhetstrusler, ble solgt til IBM for 900 millioner dollar, og BioMed selskap Prolor ble solgt for 480 millioner dollar.кухни каталогкухни на заказ

Mobil2013 var et positivt år for israelsk høyteknologi og bioteknologi, på nesten alle måter: de totale investeringene steg og lønningene steg, viser en oversikt fra forskningsselskapet Ethosia. Mobilsektoren er fortsatt motoren  i bransjen, og til tross for noen bekymringsfulle tegn, er det fortsatt rom for mye optimisme, skriver forretningsbladet Globes. Ifølge tallene var det en 52 % økning i etterspørselen etter mobil- og webutviklere i første halvdel av året. Denne trenden fortsatte det meste av året.

Nyetableringer grunnlagt i år lyktes i å skaffe seg over 380 millioner dollar. Internett-selskaper sto for 25 % av de innsamlede midlene, skriver avisen. “Web- og mobilselskaper har overgått fundraisingnivåene til kommunikasjon- og halvlederselskapene, som har vært de dominerende til nå”, sier Ethosias administrerende direktør, Eyal Solomon, til Globes. “Ifølge prognosene forventes ikke denne trenden å endre seg i 2014 eller i de påfølgende årene,” sier han.

Salget av gründerselskapet Waze til Google for nær en milliard dollar påvirket arbeidsmarkedet i Israel i løpet av sommeren 2013. I følge data samlet inn av Ethosia sitt forskningsteam førte avtalen blant annet til en 40 % økning i etterspørselen etter mobilutviklere. Men Waze var ikke den eneste israelske selskapet som hadde en imponerende avslutning i 2013, skriver Globes. Trusteer, som tilbyr programvareløsninger som hjelper bedrifter å forsvare seg mot økonomisk svindel og sikkerhetstrusler, ble solgt til IBM for 900 millioner dollar, og BioMed selskap Prolor ble solgt for 480 millioner dollar.