Flyprisene mellom Israel og destinasjoner i det sentrale Europa presses stadig nedover, til glede for passasjerene, også de norske, som kan bruke Norwegian til Berlin eller Praha og fly derifra med nye lavprisselskap til Tel Aviv. Ikke før har El Al lansert sitt nye lavprisdatterselskap til byer som Berlin, Praha og Budapest, så får de følge av det ungarske lavprisselskapet Wizz Air, som tilbyr enda lavere priser.  I slutten av november i fjor lanserte El Al sitt nye lavkostnad-datterselskap, UP, som fra mars i år vil tilby fly til fem destinasjoner i Europa: Berlin, Larnaca, Kiev, Praha og Budapest. El Al opplyser at det nye selskapet, UP, vil tilby flybilletter til Praha for  69 dollar for en enveisbillett. Også Wizz Air vil starte flygningene til Tel Aviv i mars, og lover prise ned i 60 dollar. Begge flyselskapene sier at prisene ikke inkluderer bagasje, setereservering eller mat om bord, skriver Ynet News. Den ny ruten til Wizz Air vil starte 31.mars. Det vil bli tre ukentlige avganger, på mandager, onsdager og fredager, med en Airbus A320-fly. Wizz Air Corporate Communications Manager Daniel de Carvalho sier selskapet har "brakt gode nyheter til hundretusener av israelere som besøker Tsjekkia hvert år."   Han legger til at Israel er en av flyselskapets største suksesser de siste årene. Selskapet startet med å fly til Israel i desember 2012, og har i dag ni ruter sammen med den nye ruten til Praha.кухни из германиикухни под заказ

fly7Flyprisene mellom Israel og destinasjoner i det sentrale Europa presses stadig nedover, til glede for passasjerene, også de norske, som kan bruke Norwegian til Berlin eller Praha og fly derifra med nye lavprisselskap til Tel Aviv. Ikke før har El Al lansert sitt nye lavprisdatterselskap til byer som Berlin, Praha og Budapest, så får de følge av det ungarske lavprisselskapet Wizz Air, som tilbyr enda lavere priser. 

I slutten av november i fjor lanserte El Al sitt nye lavkostnad-datterselskap, UP, som fra mars i år vil tilby fly til fem destinasjoner i Europa: Berlin, Larnaca, Kiev, Praha og Budapest. El Al opplyser at det nye selskapet, UP, vil tilby flybilletter til Praha for  69 dollar for en enveisbillett. Også Wizz Air vil starte flygningene til Tel Aviv i mars, og lover prise ned i 60 dollar. Begge flyselskapene sier at prisene ikke inkluderer bagasje, setereservering eller mat om bord, skriver Ynet News.

Den ny ruten til Wizz Air vil starte 31.mars. Det vil bli tre ukentlige avganger, på mandager, onsdager og fredager, med en Airbus A320-fly. Wizz Air Corporate Communications Manager Daniel de Carvalho sier selskapet har “brakt gode nyheter til hundretusener av israelere som besøker Tsjekkia hvert år.”   Han legger til at Israel er en av flyselskapets største suksesser de siste årene. Selskapet startet med å fly til Israel i desember 2012, og har i dag ni ruter sammen med den nye ruten til Praha.