Det israelske forsvarsdepartementet har nylig sluttført en avtale med Motorola om kjøp av en holdbar, felttestet smarttelefon som gjøre det mulig for tropper å kommunisere og å dele krypterte data, skriver Israel Hayom. Motorolas smarttelefon ble valgt etter omfattende testing utført av Forsvarsdepartementet og hærens telematikkenhet . Ifølge avtalen vil Motorola levere smarttelefoner samt etablere et sikkert nettverk for enhetene. Som de fleste smarttelefoner på markedet  vil enheten inkluderer en berøringsskjerm, GPS, 8-megapiksel kamera og en unik samling av programmer. Enheten vil være holdbar, vann- og støvsikker, og ha en batterireserve på 500 timer, skriver Israel Hayom. Den nye enheten vil erstatte dagens " Vered Harim" ( Rose Hills) kryptert telefonsystem, som vil forbli i bruk fram til alle enhetene er oppgradert. Prosjektet er anslått å koste 100 millioner dollar over 15 år, og i denne tiden vil Motorola Solutions gi teknisk støtte og garanti for  enheter og nettverk. "Signeringen av kontrakten for å utvikle og kjøpe de første smarttelefonene for hæren vil bringe smarttelefonrevolusjon til den fremtidige slagmarken, og vil gi hæren og forsvaret en betydelig fordel. Vi lyktes i å bringe verdens mest avanserte teknologi til IDF til den beste prisen," sier  brigadesjef Mos Shmuel Tzuker, som er leder for innkjøpsavdelingen til IDF (Den israelske hæren).корпусная мебель кухникухни под заказ киев

Israel_soldatDet israelske forsvarsdepartementet har nylig sluttført en avtale med Motorola om kjøp av en holdbar, felttestet smarttelefon som gjøre det mulig for tropper å kommunisere og å dele krypterte data, skriver Israel Hayom. Motorolas smarttelefon ble valgt etter omfattende testing utført av Forsvarsdepartementet og hærens telematikkenhet . Ifølge avtalen vil Motorola levere smarttelefoner samt etablere et sikkert nettverk for enhetene.

Som de fleste smarttelefoner på markedet  vil enheten inkluderer en berøringsskjerm, GPS, 8-megapiksel kamera og en unik samling av programmer. Enheten vil være holdbar, vann- og støvsikker, og ha en batterireserve på 500 timer, skriver Israel Hayom. Den nye enheten vil erstatte dagens ” Vered Harim” ( Rose Hills) kryptert telefonsystem, som vil forbli i bruk fram til alle enhetene er oppgradert.

Prosjektet er anslått å koste 100 millioner dollar over 15 år, og i denne tiden vil Motorola Solutions gi teknisk støtte og garanti for  enheter og nettverk.

“Signeringen av kontrakten for å utvikle og kjøpe de første smarttelefonene for hæren vil bringe smarttelefonrevolusjon til den fremtidige slagmarken, og vil gi hæren og forsvaret en betydelig fordel. Vi lyktes i å bringe verdens mest avanserte teknologi til IDF til den beste prisen,” sier  brigadesjef Mos Shmuel Tzuker, som er leder for innkjøpsavdelingen til IDF (Den israelske hæren).