Ungdomsidolet Harry Styles i boy-bandet One Direction har begynt å ta private hebraiske leksjoner for blant annet å være i stand til å lese fra Toraen. "Harry har bestemt at han vil lære å snakke og skrive hebraisk innen utgangen av året," sier en venn av popstjernen, ifølge Yedioth Ahronoth. Nå er han interessert i å gi konserter i Israel sammen med resten av gruppen, skriver Semittens blogg, med Shalom Life som kilde.   Venner av popstjernen forteller at han nå skriver navnet sitt og navnet på bandet på hebraisk, spiser kosher mat så ofte han kan, og ber på sabbaten. Harry, som er 19 år gammel , ble først interessert i jødedommen fra sin gode venn, regissør Ben Winston, som regisserte musikkvideoen til gruppen sang «Story Of My Life". En lang rekke internasjonale stjerner planlegger å lage show i Israel dette halvåret til tross for press fra Israelfiendtlige grupper om å boikotte landet. httpv://www.youtube.com/watch?v=-U-4sFlfAzQ httpv://www.youtube.com/watch?v=oEKH4GqCuTwbulthaupкухни на заказ в киеве

Harry_styles5Ungdomsidolet Harry Styles i boy-bandet One Direction har begynt å ta private hebraiske leksjoner for blant annet å være i stand til å lese fra Toraen. “Harry har bestemt at han vil lære å snakke og skrive hebraisk innen utgangen av året,” sier en venn av popstjernen, ifølge Yedioth Ahronoth. Nå er han interessert i å gi konserter i Israel sammen med resten av gruppen, skriver Semittens blogg, med Shalom Life som kilde.   Venner av popstjernen forteller at han nå skriver navnet sitt og navnet på bandet på hebraisk, spiser kosher mat så ofte han kan, og ber på sabbaten.

Harry, som er 19 år gammel , ble først interessert i jødedommen fra sin gode venn, regissør Ben Winston, som regisserte musikkvideoen til gruppen sang «Story Of My Life”.

En lang rekke internasjonale stjerner planlegger å lage show i Israel dette halvåret til tross for press fra Israelfiendtlige grupper om å boikotte landet.