The Federation of Israeli Chambers of Commerce har henvendt seg til Norsk Israelsk Handelskammer på vegne av en kunde som produserer honning. Firmaet Ein Harod Apiary  er medlem av handelskammeret i Tel Aviv. Det produser honning av toppkvalitet, selvsagt kosher, og er på utkikk etter importører og distributører, inkludert distributører til helsekostbutikker og matbutikker. Ein Harod Apiary ble etablert for 80 år siden i Kibbutz Ein Harod, som ligger i Jezreel Valley. Ein Harod Apiary - Gideon Spring ® Honey er et hundre prosent rent honningprodukt fra det hellige landet. Alle produktene er sertifisert som kosherprodukter. Produktet som Ein Harod Apiary markedsført under merkenavnene "Gideon Spring ®" og "EinHarod", har etablert en landsomfattende rykte for sin gjennomgående høye kvalitet. Firmaets spesialiserte birøktere tar elveblest til de beste blomstene, og firmaet produserer og pakker sine honningprodukter i samsvar med de strengeste standarder for kvalitetskontroll, hevder det selv.  Du kan lese mer her. Interesserte kan kontakte Norsk Israelsk Handelskammer. Se "kontakt oss" øverst på siden. Eller ta kontakt med selskapet direkte, se nettsiden. Her er noen av produktene:  alnoшкаф купе киев

bieThe Federation of Israeli Chambers of Commerce har henvendt seg til Norsk Israelsk Handelskammer på vegne av en kunde som produserer honning. Firmaet Ein Harod Apiary  er medlem av handelskammeret i Tel Aviv. Det produser honning av toppkvalitet, selvsagt kosher, og er på utkikk etter importører og distributører, inkludert distributører til helsekostbutikker og matbutikker. Ein Harod Apiary ble etablert for 80 år siden i Kibbutz Ein Harod, som ligger i Jezreel Valley. Ein Harod Apiary – Gideon Spring ® Honey er et hundre prosent rent honningprodukt fra det hellige landet. Alle produktene er sertifisert som kosherprodukter.

Produktet som Ein Harod Apiary markedsført under merkenavnene “Gideon Spring ®” og “EinHarod”, har etablert en landsomfattende rykte for sin gjennomgående høye kvalitet. Firmaets spesialiserte birøktere tar elveblest til de beste blomstene, og firmaet produserer og pakker sine honningprodukter i samsvar med de strengeste standarder for kvalitetskontroll, hevder det selv.  Du kan lese mer her.

Interesserte kan kontakte Norsk Israelsk Handelskammer. Se “kontakt oss” øverst på siden. Eller ta kontakt med selskapet direkte, se nettsiden.

Her er noen av produktene:

Honningprodukt