Den israelske ambassaden er stolt av invitere til Cyber ​​Tech konferanse i Tel Aviv , 27 til 28 januar 2014. Tross kort frist håper ambassaden at det kan være firmaer eller enkeltpersoner som kan ha interesse av å delta. Dette er den første internasjonale konferanse og utstilling med fokus på cyber -løsninger for næringslivet og finanssektoren. Denne viktige hendelsen vil samle ledende multinasjonaleselskaper , over hundre start-ups , private og bedrifts investorer , venture kapital firmaer , eksperter , kunder og andre fra cyber-feltet, opplyser ambassaden. IBM, Cisco og Checkpoint er noen av de mange selskapene representert både som hovedaktører og på den flotte utstillingen. Side om side med de ledende selskapene vil det være en start-up paviljong som presenterer de mest lovende og innovative gründere på denne arenaen. "Vi vet at innen cybersikkerhet igjen har fått fokus i norske medier , og at behovet for løsninger og god beskyttelse er topp prioritet for norske bedrifter . Vellykket tilpasning til den akselererende cyber revolusjon og de ​​endrede dynamikken gjør det viktig å være årvåken i møte med stadig utvikling utfordringer og løsninger," mener ambassaden. Denne konferansen har et B2B fokus, og derfor håper ambassaden å se sentrale personer fra Norge som deltar på denne konferansen for et videre samarbeid innenfor dette feltet. Du kan registrere og finne ytterligere informasjon her. Hvis du ønsker å kontakte den israelske ambassden for ytterligere assistanse er det fullt mulig. Ambassaden er også glade for å hjelpe med å arrangere møter og forbindelser i Israel under besøket, eller for samarbeid med Israel i fremtiden.  nobiliaшкафы купе киев

Konferanse3Den israelske ambassaden er stolt av invitere til Cyber ​​Tech konferanse i Tel Aviv , 27 til 28 januar 2014. Tross kort frist håper ambassaden at det kan være firmaer eller enkeltpersoner som kan ha interesse av å delta. Dette er den første internasjonale konferanse og utstilling med fokus på cyber -løsninger for næringslivet og finanssektoren. Denne viktige hendelsen vil samle ledende multinasjonaleselskaper , over hundre start-ups , private og bedrifts investorer , venture kapital firmaer , eksperter , kunder og andre fra cyber-feltet, opplyser ambassaden.

IBM, Cisco og Checkpoint er noen av de mange selskapene representert både som hovedaktører og på den flotte utstillingen. Side om side med de ledende selskapene vil det være en start-up paviljong som presenterer de mest lovende og innovative gründere på denne arenaen.

“Vi vet at innen cybersikkerhet igjen har fått fokus i norske medier , og at behovet for løsninger og god beskyttelse er topp prioritet for norske bedrifter . Vellykket tilpasning til den akselererende cyber revolusjon og de ​​endrede dynamikken gjør det viktig å være årvåken i møte med stadig utvikling utfordringer og løsninger,” mener ambassaden. Denne konferansen har et B2B fokus, og derfor håper ambassaden å se sentrale personer fra Norge som deltar på denne konferansen for et videre samarbeid innenfor dette feltet.

Du kan registrere og finne ytterligere informasjon her. Hvis du ønsker å kontakte den israelske ambassden for ytterligere assistanse er det fullt mulig. Ambassaden er også glade for å hjelpe med å arrangere møter og forbindelser i Israel under besøket, eller for samarbeid med Israel i fremtiden.