Bor du en periode i Tel Aviv fremfor Oslo sparer du mye penger. Mens Oslo fremdeles er blant verdens dyreste byer er Tel Aviv langt nede på listen. Nettstedet Expatistan rangerer byer ifølge data innhentet fra beboerne. London topper som verdens dyreste by, fulgt av Oslo, skriver Jerusalem Post. Tel Aviv er helt nede på 35 plass blant verdens metropoler, på en liste der det er viktigst å rangere lavest. Verdens ti dyreste byer viste seg å være London, Oslo, Geneve, Zurich, New York, Lausanne, Singapore, Paris, San Francisco, og København. Expatistan er et nettsted som sammenligner levekostnadene i byer over hele verden ved å beregne prisene på varer og tjenester som sendes inn av besøkende. Selv om Tel Aviv kommer godt ut av undersøkelsen til nettstedet er det 40 prosent dyrere å bo i Tel Aviv enn i St. Petersburg, 20 prosent dyrere enn Barcelona, og 14 prosent dyrere enn i Berlin, som prismessig kommer forbausende godt ut. Samtidig er leiekostnadene i Tel Aviv 44 prosent billigere enn i New York, mens de generelle levekostnadene er 20 prosent billigere enn i Paris. skriver Jerusalem Post. London, verdens dyreste by, er 40 prosent dyrere enn Tel Aviv, viser undersøkelsen til Expatistan. Etter som Oslo er verdens nest dyreste by, etter London, er forholdet til Oslo sannsynligvis omtrent det samme. Så ta en lang ferie i Tel Aviv, og spar penger.кухни нольтешкафы-купе на заказ киев

Tel_Aviv-150x150Bor du en periode i Tel Aviv fremfor Oslo sparer du mye penger. Mens Oslo fremdeles er blant verdens dyreste byer er Tel Aviv langt nede på listen. Nettstedet Expatistan rangerer byer ifølge data innhentet fra beboerne. London topper som verdens dyreste by, fulgt av Oslo, skriver Jerusalem Post. Tel Aviv er helt nede på 35 plass blant verdens metropoler, på en liste der det er viktigst å rangere lavest. Verdens ti dyreste byer viste seg å være London, Oslo, Geneve, Zurich, New York, Lausanne, Singapore, Paris, San Francisco, og København.

Expatistan er et nettsted som sammenligner levekostnadene i byer over hele verden ved å beregne prisene på varer og tjenester som sendes inn av besøkende.

Selv om Tel Aviv kommer godt ut av undersøkelsen til nettstedet er det 40 prosent dyrere å bo i Tel Aviv enn i St. Petersburg, 20 prosent dyrere enn Barcelona, og 14 prosent dyrere enn i Berlin, som prismessig kommer forbausende godt ut.

Samtidig er leiekostnadene i Tel Aviv 44 prosent billigere enn i New York, mens de generelle levekostnadene er 20 prosent billigere enn i Paris. skriver Jerusalem Post. London, verdens dyreste by, er 40 prosent dyrere enn Tel Aviv, viser undersøkelsen til Expatistan. Etter som Oslo er verdens nest dyreste by, etter London, er forholdet til Oslo sannsynligvis omtrent det samme. Så ta en lang ferie i Tel Aviv, og spar penger.