Israel har plukket ut sin representant under den store finalen i Eurovision Song Contest som holdes i København i mai, og vil stille til kamp med sangeren Mei Finegold. Israel deltar i den andre semifinalen 8. mai. Finalen går av stabelen to dager senere. Finegold ble rangert først av en egen komite oppnevnt av Israel Broadcasting Authority, skriver Ynet News. Hun hadde konkurranse fra 15 andre sangere. Til Ynet News sier den israelske deltakeren at hun er optimist og tror på seier. "Jeg ser ikke en gang et alternativ til å tape, og jeg har ikke engang forberedt meg på det mentalt. Jeg er stappfull av motivasjon," sier hun. Nå går hun i gang med å lage låter. En av dem skal plukkes ut til å bli presentert av den israelske sangerinnen i sangkonkurransen. I en sangkonkurranse  mener hun det er sangene som bør telle, ikke politikk. Finegold er 31 år gammel og var en av finalistene i den syvende sesongen av reality TV-showet  "A Star is Born", som kan sammenliknes med det norske "Idol". Siden da har hun blant annet medvirket i flere teaterforestillinger. Det har ikke vært uvanlig at finalister fra dette TV-showet har representert Israel i Eurovision Song Contest. Shiri Maimon som representerte Israel i 2005, Boaz Mauda som representerte Israel 2008 og Harel Skaat som representerte Israel i 2010 var alle tidligere deltakere i "A Star is Born". "Jeg ser ikke et alternativ for ikke å nå finalen. I denne konkurransen særlig, og i livet generelt, må du ha tro for å nå høye steder. Jeg er stand til å nå finalen og gå hele veien," sier den israelske sangstjernen. httpv://www.youtube.com/watch?v=m2V3dKrMmJUкухни nolteшкаф купе на заказ киев

Mei_FinegoldIsrael har plukket ut sin representant under den store finalen i Eurovision Song Contest som holdes i København i mai, og vil stille til kamp med sangeren Mei Finegold. Israel deltar i den andre semifinalen 8. mai. Finalen går av stabelen to dager senere. Finegold ble rangert først av en egen komite oppnevnt av Israel Broadcasting Authority, skriver Ynet News. Hun hadde konkurranse fra 15 andre sangere. Til Ynet News sier den israelske deltakeren at hun er optimist og tror på seier. “Jeg ser ikke en gang et alternativ til å tape, og jeg har ikke engang forberedt meg på det mentalt. Jeg er stappfull av motivasjon,” sier hun.

Nå går hun i gang med å lage låter. En av dem skal plukkes ut til å bli presentert av den israelske sangerinnen i sangkonkurransen. I en sangkonkurranse  mener hun det er sangene som bør telle, ikke politikk.

Finegold er 31 år gammel og var en av finalistene i den syvende sesongen av reality TV-showet  “A Star is Born”, som kan sammenliknes med det norske “Idol”. Siden da har hun blant annet medvirket i flere teaterforestillinger. Det har ikke vært uvanlig at finalister fra dette TV-showet har representert Israel i Eurovision Song Contest. Shiri Maimon som representerte Israel i 2005, Boaz Mauda som representerte Israel 2008 og Harel Skaat som representerte Israel i 2010 var alle tidligere deltakere i “A Star is Born”.

“Jeg ser ikke et alternativ for ikke å nå finalen. I denne konkurransen særlig, og i livet generelt, må du ha tro for å nå høye steder. Jeg er stand til å nå finalen og gå hele veien,” sier den israelske sangstjernen.