En israelsk bistandsorganisasjon har forsynt over en halv million afrikanere med solenergi, skriver miff.no med Times of Israel som kilde. Innovation Africa vant nylig en høythengende FN-pris for sine prosjekter i Afrika, som er unike i bistandssammenheng. I tillegg til å skaffe afrikanere sårt trengt kveldslys, så skaffer de mennesker på kontinentet 20.000 liter rent vann hver eneste dag gjennom “solenergipumper”, skriver miff.no.Israelsk “dryppteknologi” gir også lokale bønder muligheten til å skaffe lokalbefolkninger nok mat, med svært begrenset bruk av vannressurser. Gjennom solstrømmen kan lokale afrikanske sykehus skaffe seg frysere og dermed kunne oppbevare medisinen under rette forhold. Bruksområdene til teknologien er endeløs på dette solrike kontinentet. Times of Israel forteller om en bygning i Kaliro, som fungerer både som skole og barnehjem. 500 barn får nå lys om kveldene ved skolen, slik Innovation: Africa har gitt hundretusenvis av barn andre steder på kontinentet. I stedet for å bruke brannfarlige parafinlamper, fikk skolen og barnehjemmet trygg og miljøvennlig teknologi. Og med alle de ekstra effektive timene i døgnet som kunstig lys gir oss, kan skolen tilby ekstratimer på kveldstid i fullt belyste rom. Totalt har 500.000 mennesker i Etiopia, Tanzania, Malawi og Uganda fått tilgang til strøm og lys, rent vann, mat og medisinsk behandling, som direkte resultat av innsatsen til den frivillige organisasjonen. "Vårt mål er å skaffe afrikanske landsbyer innovativ teknologi som er utviklet og benyttet i Israel. Vi hjelper ikke bare Afrika, men vi hjelper Israel ved å hjelpe den israelske økonomien og det israelske imaget i verden", mener organisasjonens president Sivan Ya’ari.www.mebel-stars.kiev.uaшкафы купе под заказ

AfrikaEn israelsk bistandsorganisasjon har forsynt over en halv million afrikanere med solenergi, skriver miff.no med Times of Israel som kilde. Innovation Africa vant nylig en høythengende FN-pris for sine prosjekter i Afrika, som er unike i bistandssammenheng. I tillegg til å skaffe afrikanere sårt trengt kveldslys, så skaffer de mennesker på kontinentet 20.000 liter rent vann hver eneste dag gjennom “solenergipumper”, skriver miff.no.Israelsk “dryppteknologi” gir også lokale bønder muligheten til å skaffe lokalbefolkninger nok mat, med svært begrenset bruk av vannressurser.

Gjennom solstrømmen kan lokale afrikanske sykehus skaffe seg frysere og dermed kunne oppbevare medisinen under rette forhold.

Bruksområdene til teknologien er endeløs på dette solrike kontinentet. Times of Israel forteller om en bygning i Kaliro, som fungerer både som skole og barnehjem. 500 barn får nå lys om kveldene ved skolen, slik Innovation: Africa har gitt hundretusenvis av barn andre steder på kontinentet. I stedet for å bruke brannfarlige parafinlamper, fikk skolen og barnehjemmet trygg og miljøvennlig teknologi.

Og med alle de ekstra effektive timene i døgnet som kunstig lys gir oss, kan skolen tilby ekstratimer på kveldstid i fullt belyste rom. Totalt har 500.000 mennesker i Etiopia, Tanzania, Malawi og Uganda fått tilgang til strøm og lys, rent vann, mat og medisinsk behandling, som direkte resultat av innsatsen til den frivillige organisasjonen.

“Vårt mål er å skaffe afrikanske landsbyer innovativ teknologi som er utviklet og benyttet i Israel. Vi hjelper ikke bare Afrika, men vi hjelper Israel ved å hjelpe den israelske økonomien og det israelske imaget i verden”, mener organisasjonens president Sivan Ya’ari.