Mens syriske regjeringssoldater og syriske opprørere med støtte fra al Qaida slakter ned landets sivilbefolkning, jobber israelske sykehus på spreng med å berge livet til skadde syrere og med å ta imot nye liv. Fødeavdelingen ved Sieff Sykehus i den israelske byen Tzfat tok nylig imot sitt tohundrede nyfødte syriske barn. Jerusalem Post mener at staben ved sykehuset fortjener betegnelsen "Årets israelere 2013". Både de nyfødte og morens identitet holdes hemmelig under hele sykehusoppholdet, så familiene kan trygt vende tilbake til Syria, opplyser den israelske ambassaden i København. I flere tiår har det vært spenninger mellom Syria og Israel. Men gjennom denne humanitære hjelpen skapes det en  gjensidig respekt blant syrere og israelere. Mange av pasientene er også sendt til israelske sykehus av sine egne leger, skriver ambassaden på sin hjemmeside. BBC har laget denne reportasjen om den israelske fødeklinikken, der så mange syriske barn nå blir født.www.mebel-stars.kiev.ua/шкаф купе под заказ

Israeli doctors with first Philippine baby born in field hospitalMens syriske regjeringssoldater og syriske opprørere med støtte fra al Qaida slakter ned landets sivilbefolkning, jobber israelske sykehus på spreng med å berge livet til skadde syrere og med å ta imot nye liv. Fødeavdelingen ved Sieff Sykehus i den israelske byen Tzfat tok nylig imot sitt tohundrede nyfødte syriske barn. Jerusalem Post mener at staben ved sykehuset fortjener betegnelsen “Årets israelere 2013”. Både de nyfødte og morens identitet holdes hemmelig under hele sykehusoppholdet, så familiene kan trygt vende tilbake til Syria, opplyser den israelske ambassaden i København.

I flere tiår har det vært spenninger mellom Syria og Israel. Men gjennom denne humanitære hjelpen skapes det en  gjensidig respekt blant syrere og israelere. Mange av pasientene er også sendt til israelske sykehus av sine egne leger, skriver ambassaden på sin hjemmeside. BBC har laget denne reportasjen om den israelske fødeklinikken, der så mange syriske barn nå blir født.