Rundt 40 delegasjonene forventes å delta i den 20. International Mediterranean Tourism Market (IMTM), som vil bli avholdt i februar på Israel messe -og konferansesenter i Tel Aviv. Land som Nepal og Ecuador vil for første gang delta på messen, mens Thailand og Polen vil delta igjen etter et fravær, skriver Ynet News.International Mediterranean Tourism Market er en messe og fagkonferanse om Israels reiselivsnæring og vil omfatte diskusjoner om saker som berører bransjen, for eksempel implementeringen av Open Skies-reformen, effekten av den teknologiske utviklingen, og trender for 2014. Messen arrangeres av ORTRA, et profesjonelt selskap spesialisert på å arrangere konferanser, og Israel Travel News, og er sponset av det israelske turistdepartementet, Israel Hotel Association, flyselskapet El Al, Travel Channel, the Israel Tourist and Travel Agent Association, the Israel Incoming Tour Operators Association og the Association for Tourism Tel Aviv-Jaffa. Israel Travel News sin redaktør og utgiver Eyal Shmueli, en av arrangementets initiativtakere, sier til Ynet News at messen og konferansen i løpet av de siste 20 årene har blitt en viktig hendelse for den israelske reiselivsnæringen, og tiltrekker seg hundrevis av beslutningstakere fra hele verden hvert år. Han sier at dette årets arrangement vil bli det største så langt, både i form av antall delegasjoner og deltakere fra utlandet, og i form av antall deltakere fra Israel. Her er noen klipp fra fjorårets messe: httpv://www.youtube.com/watch?v=NqHJmMeQ5Ms#t=71  www.mebel-stars.kiev.uaшкаф купе под заказ киев

TuristmesseRundt 40 delegasjonene forventes å delta i den 20. International Mediterranean Tourism Market (IMTM), som vil bli avholdt i februar på Israel messe -og konferansesenter i Tel Aviv. Land som Nepal og Ecuador vil for første gang delta på messen, mens Thailand og Polen vil delta igjen etter et fravær, skriver Ynet News.International Mediterranean Tourism Market er en messe og fagkonferanse om Israels reiselivsnæring og vil omfatte diskusjoner om saker som berører bransjen, for eksempel implementeringen av Open Skies-reformen, effekten av den teknologiske utviklingen, og trender for 2014.

Messen arrangeres av ORTRA, et profesjonelt selskap spesialisert på å arrangere konferanser, og Israel Travel News, og er sponset av det israelske turistdepartementet, Israel Hotel Association, flyselskapet El Al, Travel Channel, the Israel Tourist and Travel Agent Association, the Israel Incoming Tour Operators Association og the Association for Tourism Tel Aviv-Jaffa.

Israel Travel News sin redaktør og utgiver Eyal Shmueli, en av arrangementets initiativtakere, sier til Ynet News at messen og konferansen i løpet av de siste 20 årene har blitt en viktig hendelse for den israelske reiselivsnæringen, og tiltrekker seg hundrevis av beslutningstakere fra hele verden hvert år. Han sier at dette årets arrangement vil bli det største så langt, både i form av antall delegasjoner og deltakere fra utlandet, og i form av antall deltakere fra Israel.

Her er noen klipp fra fjorårets messe: