The Masada Opera Festival har blitt en av verdens mest unike og høyt ansette operahendelser. Tidligere har klassiske verker som Aida, Nabucco, og Carmen blitt fremført ved foten av Massada, festningen ved Dødehavet. Sommeren 2014 vil suksessen bli gjentatt. Denne gangen er det operaen La Traviata som vil bli fremført. La Traviata er et av de største verkene til Giuseppe Verdi, og er en av de mest populære operaer verden over. La Traviata på Masada Opera Festival blir fremført 12. juni, 14,juni, 16. juni og 17. juni 2014. Billetter er allerede til salgs, inkludert pakker som inkluderer overnatting og transport til Masada. Tradisjonen med operaforestillinger på Masada ble startet i forbindelse med at den israelske operaen feiret sitt 25års-jubileum i 2010. Da ble festen toppet med en fremføring av Nabucco, Giuiseppe Verdis jødiske opera. Året etter ble suksessen fulgt opp med oppsettingen av en annen av Verdis storslåtte operaer, Aida, og i 2012 med Carmen.  Her kan du bestille billetter til forestillingen sommeren 2014.my-mebel.netwww.homemagazin.com.ua/

La_TraviataThe Masada Opera Festival har blitt en av verdens mest unike og høyt ansette operahendelser. Tidligere har klassiske verker som Aida, Nabucco, og Carmen blitt fremført ved foten av Massada, festningen ved Dødehavet. Sommeren 2014 vil suksessen bli gjentatt. Denne gangen er det operaen La Traviata som vil bli fremført. La Traviata er et av de største verkene til Giuseppe Verdi, og er en av de mest populære operaer verden over. La Traviata på Masada Opera Festival blir fremført 12. juni, 14,juni, 16. juni og 17. juni 2014.

Billetter er allerede til salgs, inkludert pakker som inkluderer overnatting og transport til Masada.

Tradisjonen med operaforestillinger på Masada ble startet i forbindelse med at den israelske operaen feiret sitt 25års-jubileum i 2010. Da ble festen toppet med en fremføring av Nabucco, Giuiseppe Verdis jødiske opera. Året etter ble suksessen fulgt opp med oppsettingen av en annen av Verdis storslåtte operaer, Aida, og i 2012 med Carmen.

 Her kan du bestille billetter til forestillingen sommeren 2014.