Israel Railways innviet nylig et nytt togtilbud fra Sderot i Negev. Som en del av feiringen og innvielsen av det nye togtilbudet er innbyggerne i regionen blitt tilbudt å reise gratis de første tre månedene, skriver den israelske næringslivsavisen Globes. Sderot er det sydligste punktet på en linje som går til Tel Aviv via Ashkelon, Ashdod, Yavne, Rishon Lezion, Bat Yam og Holon. Statsminister Benjamin Netanyahu deltok under åpningsseremonien og lovet å knytte hele landet sammen med jernbaner fra Kiryat Shmona til Eilat. Han erklærte at Sderot nå er blitt "en forstad til Tel Aviv." Den nye stasjonen i Sderot er spesielt forsterket for å beskytte passasjerene mot raketter avfyrt fra den nærliggende Gazastripen. Israel Railways er for tiden i gang med å bygge linjen lenger sør og nye stasjoner åpnes i Netivot og Ofakim i 2014. Linjen vil til slutt kobles opp med Beersheva .www.kreminlb.com.ua/www.homemagazin.com.ua/

Tog_IsraelIsrael Railways innviet nylig et nytt togtilbud fra Sderot i Negev. Som en del av feiringen og innvielsen av det nye togtilbudet er innbyggerne i regionen blitt tilbudt å reise gratis de første tre månedene, skriver den israelske næringslivsavisen Globes. Sderot er det sydligste punktet på en linje som går til Tel Aviv via Ashkelon, Ashdod, Yavne, Rishon Lezion, Bat Yam og Holon. Statsminister Benjamin Netanyahu deltok under åpningsseremonien og lovet å knytte hele landet sammen med jernbaner fra Kiryat Shmona til Eilat. Han erklærte at Sderot nå er blitt “en forstad til Tel Aviv.”

Den nye stasjonen i Sderot er spesielt forsterket for å beskytte passasjerene mot raketter avfyrt fra den nærliggende Gazastripen. Israel Railways er for tiden i gang med å bygge linjen lenger sør og nye stasjoner åpnes i Netivot og Ofakim i 2014. Linjen vil til slutt kobles opp med Beersheva .