Den israelske statsministeren Benjamin Netanyahu vil delta på World Economic Forum i Davos, Sveits, i slutten av januar, kunngjorde statsministerens kontor onsdag. Netanyahu vil holde en tale om Israels økonomi på en spesiell sesjon, skriver Israel Hayom. I følge den israelske statsministerens kontor vil han i sin tale spesielt omtale den israelske cyber-industrien, som er blant verdens mest avanserte. World Economic Forum i Davos regnes som et av de viktigste stedene for å diskutere globale økonomiske spørsmål, skriver avisen. Netanyahu er også ventet å holde en rekke møter med andre statsledere og administrerende direktører i globale selskaper for å oppmuntre til investeringer i den israelske høyteknologiske industrien og det israelske næringslivet for øvrig. Den israelske statsministeren er spesielt invitert av arrangørene til å holde sin tale. I invitasjonsbrevet fra World Economic Forum blir det fremhevet at Israel er en nøkkel til en positiv utvikling i den globale og regionale økonomien. "Den israelske økonomien er vellykket i å håndtere den globale økonomiske krisen, og viser høy vekst sammen med små arbeidsledighetsprosenter," sier Netanyahu. "Deltakelse i forumet vil gi oss mulighet til å presentere resultatene av Israels økonomi til verden. Jeg tror den oppmerksomheten som Israels høyteknologiske næringer vil få på forumet vil bidra til å styrke statusen som verdensledere," legger han til.kreminlb.com.uahomemagazin.com.ua

World_Economic_ForumDen israelske statsministeren Benjamin Netanyahu vil delta på World Economic Forum i Davos, Sveits, i slutten av januar, kunngjorde statsministerens kontor onsdag. Netanyahu vil holde en tale om Israels økonomi på en spesiell sesjon, skriver Israel Hayom. I følge den israelske statsministerens kontor vil han i sin tale spesielt omtale den israelske cyber-industrien, som er blant verdens mest avanserte. World Economic Forum i Davos regnes som et av de viktigste stedene for å diskutere globale økonomiske spørsmål, skriver avisen.

Netanyahu er også ventet å holde en rekke møter med andre statsledere og administrerende direktører i globale selskaper for å oppmuntre til investeringer i den israelske høyteknologiske industrien og det israelske næringslivet for øvrig.

Den israelske statsministeren er spesielt invitert av arrangørene til å holde sin tale. I invitasjonsbrevet fra World Economic Forum blir det fremhevet at Israel er en nøkkel til en positiv utvikling i den globale og regionale økonomien.

“Den israelske økonomien er vellykket i å håndtere den globale økonomiske krisen, og viser høy vekst sammen med små arbeidsledighetsprosenter,” sier Netanyahu. “Deltakelse i forumet vil gi oss mulighet til å presentere resultatene av Israels økonomi til verden. Jeg tror den oppmerksomheten som Israels høyteknologiske næringer vil få på forumet vil bidra til å styrke statusen som verdensledere,” legger han til.