Den israelske regjeringen godkjente i i slutten av april den såkalte «open skies»-avtalen med EU. Avtalen innebærer at alle EU-basert flyselskap kan fly direkte fra overalt i EU til Israel. Israelske flyselskap vil kunne fly til alle flyplasser i EU. Turistmyndighetene elsker ideen fordi de forventer hundretusener flere feriegjester flyvende inn i Israel med billige flyselskap. Men ikke alle er like entusiastisk, rapporterer BBCs reporter Jeremy Howell fra Tel Aviv i en fersk reportasje som du kan se her: httpv://www.youtube.com/watch?v=Og8PFfk_rrYкупить сейф киевподушки купить

fly2Den israelske regjeringen godkjente i i slutten av april den såkalte «open skies»-avtalen med EU. Avtalen innebærer at alle EU-basert flyselskap kan fly direkte fra overalt i EU til Israel. Israelske flyselskap vil kunne fly til alle flyplasser i EU. Turistmyndighetene elsker ideen fordi de forventer hundretusener flere feriegjester flyvende inn i Israel med billige flyselskap. Men ikke alle er like entusiastisk, rapporterer BBCs reporter Jeremy Howell fra Tel Aviv i en fersk reportasje som du kan se her: