Israels eksport har registrert signifikante endringer mellom januar og september 2013 viser en ny rapport fra Israel Export and International Cooperation Institute, som oppsummert eksportindustriens prestasjoner i de tre første kvartalene i 2013, skriver Israel Hayom. Ifølge rapporten var de dominerende eksportene i denne tidsperioden legemidler, elektroniske komponenter og kjemikalier , en trend som hadde en klar innvirkning på sammensetningen av Israels fremste eksportmarkeder. USA forble Israels fremste eksportmarked i de tre første kvartalene av 2013, med en eksport - unntatt diamanter - som beløper seg til 7.7 milliarder dollar. Den kjemiske eksporten til Tyrkia hadde en betydelig økning i 2013, på 66 prosent, og beløp seg til 1,8 milliarder dollar. dermed var Tyrkia Israels tredje største marked. Eksporten til asiatiske markedene falt med 4 % totalt. Rapporten viser dessuten at Kina er Israels fjerde største marked. Israels eksport til EU steg med 4 % totalt . Eksporten til Spania steg 32 %, noe som gjør Spania til  Israels åttende største marked. Rapporten forteller videre at diamanteksporten steg 9 % i 2013 , beløper seg til  7 milliarder, dllar og at jordbrukseksporten steg med 10 % til 1.1 milliarder  dollar.  сейфы купить киевкупить полотенце

Israel_TyrkiaIsraels eksport har registrert signifikante endringer mellom januar og september 2013 viser en ny rapport fra Israel Export and International Cooperation Institute, som oppsummert eksportindustriens prestasjoner i de tre første kvartalene i 2013, skriver Israel Hayom. Ifølge rapporten var de dominerende eksportene i denne tidsperioden legemidler, elektroniske komponenter og kjemikalier , en trend som hadde en klar innvirkning på sammensetningen av Israels fremste eksportmarkeder.

USA forble Israels fremste eksportmarked i de tre første kvartalene av 2013, med en eksport – unntatt diamanter – som beløper seg til 7.7 milliarder dollar.

Den kjemiske eksporten til Tyrkia hadde en betydelig økning i 2013, på 66 prosent, og beløp seg til 1,8 milliarder dollar. dermed var Tyrkia Israels tredje største marked. Eksporten til asiatiske markedene falt med 4 % totalt. Rapporten viser dessuten at Kina er Israels fjerde største marked. Israels eksport til EU steg med 4 % totalt . Eksporten til Spania steg 32 %, noe som gjør Spania til  Israels åttende største marked.

Rapporten forteller videre at diamanteksporten steg 9 % i 2013 , beløper seg til  7 milliarder, dllar og at jordbrukseksporten steg med 10 % til 1.1 milliarder  dollar.