Den årlige Israel Business Conference er den ledende årlige økonomiske hendelsen i Israel. Hvert år bringer det sammen Israels ledere, viktige økonomiske aktører på verdensbasis, forskere, beslutningstakere, toppledere og diplomater, samt lovende unge innovatører og entreprenører. Årets konferanse arrangeres 8. og 9.desember på David InterContinental Hotel i Tel Aviv. Konferansen vil ta for seg de økonomiske utfordringene i 2013, og har som mål å identifisere tiltak og løsninger for å oppnå en bedre fremtid, sier arrangørene. To-dagers konferansen vil ha mer enn 3000 deltakere fra Israel og resten av hele verden. forretningsbladet Globes samarbeider med World Economic Forum, MIT, INSEAD og Milken Institute, om arrngementet.сейфы украинабанное полотенце

Tel_Aviv_hotellDen årlige Israel Business Conference er den ledende årlige økonomiske hendelsen i Israel. Hvert år bringer det sammen Israels ledere, viktige økonomiske aktører på verdensbasis, forskere, beslutningstakere, toppledere og diplomater, samt lovende unge innovatører og entreprenører. Årets konferanse arrangeres 8. og 9.desember på David InterContinental Hotel i Tel Aviv. Konferansen vil ta for seg de økonomiske utfordringene i 2013, og har som mål å identifisere tiltak og løsninger for å oppnå en bedre fremtid, sier arrangørene.

To-dagers konferansen vil ha mer enn 3000 deltakere fra Israel og resten av hele verden. forretningsbladet Globes samarbeider med World Economic Forum, MIT, INSEAD og Milken Institute, om arrngementet.