Stadig flere popstjerner reiser til Tel Aviv for første gangs forestillinger i Israel. Stjernene nekter å bøye seg for boikottkravet fra Israels fiender, skriver Israel National News. Blant artistene og gruppene som er ventet til Israel første halvåret i 2014 er Cyndi Lauper, Gary Numan, Justin Timberlake, Beyonce og Deep Purple. Flere kjente artister har nylig vært i Israel. For bare tre dager siden opptrådte Julio Iglesias i Tel Aviv. Forrige uke feiret Paula Abdul en Bat Mitzvah ved Vestmuren og møtte president Shimon Peres. Alicia Keys og Rihanna har også hatt show i Israel i år. Tom Jones spilte i Israel i oktober, til tross for sterkt press for å avlyse konserten. Internasjonale musikkstjerner synes å være stadig mer interessert i det israelske markedet, og synes ikke lengre å la seg presse av boikottaksjonistene, konkluderer den israelske avisen. Gary Numan skal opptre på Tel Avivs Barby Club 10. februar 2014,melder Tourist Israel. Han anses for  å være en av pionerene innen elektronisk musikk, mest kjent for sangene ”Are ‘Friends’ Electric?” og “Cars.” Han starter sin karriere som vokalist for new-wave bandet Tubeway Army før han satset som solosanger. Deep Purple har vært i Israel tre ganger tidligere, men kommer tilbake til Israel denne vinteren for å avholde en konsert på Tel Avivs Nokia Arena 22. februar. Bandet kommer til Israel som en del av sin "The Best of Deep Purple" konsertturné, som vil inneholde fremføringer av deres største hits samt låter fra gruppens nye album, "Hva nå", skriver Ynet News.   Deep Purple kommer til Tel Aviv direkte etter en konsert i Bucuresti, Romania, som en del av sin turné i Europa som inkluderer Finland, Norge, Sverige, Danmark, Ungarn og Serbia. Siden etableringen i 1968 har Deep Purple vært blant de ledende navnene i verden når det gjelder klassisk rock. Bandet har gitt ut rundt 20 studioalbum, live- album og ulike samlinger. I løpet av årene har bandet vært splittet og gjenforent flere ganger. Den siste gjenforeningen fant sted i 1994 . Siden den gang har medlemmene gjenopptatt sin aktiviteter sammen, innspilt album og arrangert konsertturneer, skriver Ynet News. Deep Purple live i Israel 2011: httpv://www.youtube.com/watch?v=eEgIu4xXaDgоружейные сейфыwww.dmi.com.ua/

Deep_PurpleStadig flere popstjerner reiser til Tel Aviv for første gangs forestillinger i Israel. Stjernene nekter å bøye seg for boikottkravet fra Israels fiender, skriver Israel National News. Blant artistene og gruppene som er ventet til Israel første halvåret i 2014 er Cyndi Lauper, Gary Numan, Justin Timberlake, Beyonce og Deep Purple. Flere kjente artister har nylig vært i Israel. For bare tre dager siden opptrådte Julio Iglesias i Tel Aviv. Forrige uke feiret Paula Abdul en Bat Mitzvah ved Vestmuren og møtte president Shimon Peres. Alicia Keys og Rihanna har også hatt show i Israel i år.

Tom Jones spilte i Israel i oktober, til tross for sterkt press for å avlyse konserten. Internasjonale musikkstjerner synes å være stadig mer interessert i det israelske markedet, og synes ikke lengre å la seg presse av boikottaksjonistene, konkluderer den israelske avisen.

Gary Numan skal opptre på Tel Avivs Barby Club 10. februar 2014,melder Tourist Israel. Han anses for  å være en av pionerene innen elektronisk musikk, mest kjent for sangene ”Are ‘Friends’ Electric?” og “Cars.” Han starter sin karriere som vokalist for new-wave bandet Tubeway Army før han satset som solosanger.

Deep Purple har vært i Israel tre ganger tidligere, men kommer tilbake til Israel denne vinteren for å avholde en konsert på Tel Avivs Nokia Arena 22. februar. Bandet kommer til Israel som en del av sin “The Best of Deep Purple” konsertturné, som vil inneholde fremføringer av deres største hits samt låter fra gruppens nye album, “Hva nå”, skriver Ynet News.   Deep Purple kommer til Tel Aviv direkte etter en konsert i Bucuresti, Romania, som en del av sin turné i Europa som inkluderer Finland, Norge, Sverige, Danmark, Ungarn og Serbia.

Siden etableringen i 1968 har Deep Purple vært blant de ledende navnene i verden når det gjelder klassisk rock. Bandet har gitt ut rundt 20 studioalbum, live- album og ulike samlinger. I løpet av årene har bandet vært splittet og gjenforent flere ganger. Den siste gjenforeningen fant sted i 1994 . Siden den gang har medlemmene gjenopptatt sin aktiviteter sammen, innspilt album og arrangert konsertturneer, skriver Ynet News.

Deep Purple live i Israel 2011: