"Jeg har et ønske om å øke samarbeidet mellom Norge og Israel på energisektoren. Vi har ikke all verden av samarbeid i dag. Men jeg ser store muligheter etter at Israel har funnet olje og gass. Dette tror jeg vil komme til nytte for både Norge og Israel, og er et godt utgangspunkt for videre samarbeid", sier Norges tidligere olje- og energiminister Ola Borten Moe til Dagen.Ola Borten Moe deltar på den store energikonferansen i Stavanger mandag og tirsdag der et videre samarbeid mellom Norge og Israel om olje og gass står sentralt, og der Norsk Israelsk Handelskammer er en av medarrangørene. Borten Moe har ingen problemer med å arbeide for økt samarbeid med Israel. Til Dagen sier han at han ser på konferansen som en naturlig oppfølging av sitt besøk i Israel som statsråd. Ola Borgen Moen skal ha foredraget «Trender i den norske og israelske dialogen om energi». "Jeg ser for meg et samarbeid mellom Norge og Israel når det gjelder energi, og det er et betydelig rom for forbedringer", sier Ola Borten Moe til Dagen.   Energikonferansen vil pågå mandag og tirsdag, og er et samarbeid mellom Greater Stavanger, Norsk Israelsk Handelskammer og den israelske ambassaden i Norge. Her vil sentrale israelske selskaper møte norsk selskaper innen oljeindustrien. Konferansen består av foredrag, og åpner opp for å videreutvikle norsk-israelsk samarbeid, samt deling av fag- og sektorkompetanse. Andre deltakere under energikonferansen er blant annet den israelske ambassadør Naim Araidi, direktør Jan Soppeland i Greater Stavanger, regionaldirektør Håkon Skretting i Norwegian Oil and Gas Partners (INTSOK), foruten flere israelske fagfolk i energisektoren.www.homemagazin.com.ua/nl.ua/

Borten_Moe2“Jeg har et ønske om å øke samarbeidet mellom Norge og Israel på energisektoren. Vi har ikke all verden av samarbeid i dag. Men jeg ser store muligheter etter at Israel har funnet olje og gass. Dette tror jeg vil komme til nytte for både Norge og Israel, og er et godt utgangspunkt for videre samarbeid”, sier Norges tidligere olje- og energiminister Ola Borten Moe til Dagen.Ola Borten Moe deltar på den store energikonferansen i Stavanger mandag og tirsdag der et videre samarbeid mellom Norge og Israel om olje og gass står sentralt, og der Norsk Israelsk Handelskammer er en av medarrangørene.

Borten Moe har ingen problemer med å arbeide for økt samarbeid med Israel. Til Dagen sier han at han ser på konferansen som en naturlig oppfølging av sitt besøk i Israel som statsråd.

Ola Borgen Moen skal ha foredraget «Trender i den norske og israelske dialogen om energi». “Jeg ser for meg et samarbeid mellom Norge og Israel når det gjelder energi, og det er et betydelig rom for forbedringer”, sier Ola Borten Moe til Dagen.   Energikonferansen vil pågå mandag og tirsdag, og er et samarbeid mellom Greater Stavanger, Norsk Israelsk Handelskammer og den israelske ambassaden i Norge. Her vil sentrale israelske selskaper møte norsk selskaper innen oljeindustrien. Konferansen består av foredrag, og åpner opp for å videreutvikle norsk-israelsk samarbeid, samt deling av fag- og sektorkompetanse.

Andre deltakere under energikonferansen er blant annet den israelske ambassadør Naim Araidi, direktør Jan Soppeland i Greater Stavanger, regionaldirektør Håkon Skretting i Norwegian Oil and Gas Partners (INTSOK), foruten flere israelske fagfolk i energisektoren.