Tel Aviv er omgjort til en sykkelby. "Vi er nå kosher-byen for folk som elsker sykler,» sier Eytan Schwartz fra Tel Aviv kommune stolt til Ynet News. Den israelske metropolen har tatt lærdom av byer som Brüssel, Amsterdam og København, og laget et system med bysykler, som i fremtiden vil være et rimelig alternativ til å komme seg frem i den ellers så ofte trafikkbelastede byen. Eytan Schwartz mener at Tel Aviv har gode forutsetninger for å være en sykkelby. Byen er flat, været er godt, og byen er relativt liten, slik at det er lett å komme seg fra sted til sted på sykler. "Tel Aviv er den perfekte byen for sykling, og du ser en konstant økning i bruken av sykler på en daglig basis, som en sportsaktivitet: Blant barn, blant folk som pendler til arbeid, på hver parameter er Tel Aviv stadig på vei oppover og nå bruker mange mennesker sykler i stedet for å bruke bilen, og det er bra for miljøet, det er bra for kroppen, og det er flott for byen," sier kommunenes representant. Syklene er en god løsning for lunger og trafikkorker som til tider preger bylivet, og fjerner stresset med en endeløs jakt etter parkeringsplass, skriver Ynet News.  Mange innbygget har også vært fortvilet over helgeforbudet mot offentlig transport. Nå kan de i stedet for å bruke busser ta seg frem ved hjelp av de utplasserte bysyklene. Ønsket om å redusere forurensningen og forbedre byluften har også veid tungt for de kommunale myndighetene da de gikk i gang med sykkelprosjektet. "Grønne initiativer er svært viktig for ordføreren,» sier Eytan Schwartz til Ynet News. httpv://www.youtube.com/watch?v=uNBILMOoloc

SyklerTel Aviv er omgjort til en sykkelby. “Vi er nå kosher-byen for folk som elsker sykler,» sier Eytan Schwartz fra Tel Aviv kommune stolt til Ynet News. Den israelske metropolen har tatt lærdom av byer som Brüssel, Amsterdam og København, og laget et system med bysykler, som i fremtiden vil være et rimelig alternativ til å komme seg frem i den ellers så ofte trafikkbelastede byen. Eytan Schwartz mener at Tel Aviv har gode forutsetninger for å være en sykkelby. Byen er flat, været er godt, og byen er relativt liten, slik at det er lett å komme seg fra sted til sted på sykler.

“Tel Aviv er den perfekte byen for sykling, og du ser en konstant økning i bruken av sykler på en daglig basis, som en sportsaktivitet: Blant barn, blant folk som pendler til arbeid, på hver parameter er Tel Aviv stadig på vei oppover og nå bruker mange mennesker sykler i stedet for å bruke bilen, og det er bra for miljøet, det er bra for kroppen, og det er flott for byen,” sier kommunenes representant.

Syklene er en god løsning for lunger og trafikkorker som til tider preger bylivet, og fjerner stresset med en endeløs jakt etter parkeringsplass, skriver Ynet News.  Mange innbygget har også vært fortvilet over helgeforbudet mot offentlig transport. Nå kan de i stedet for å bruke busser ta seg frem ved hjelp av de utplasserte bysyklene.

Ønsket om å redusere forurensningen og forbedre byluften har også veid tungt for de kommunale myndighetene da de gikk i gang med sykkelprosjektet. “Grønne initiativer er svært viktig for ordføreren,» sier Eytan Schwartz til Ynet News.