For første gang vil studenter ved Det hebraiske universitet få et live videoforedrag fra Den internasjonale romstasjonen, skriver Miff.no. Foreleseren og astronauten er italiener og heter Luca Parmitano (bilde). Han har vært i rommet i 166 dager i strekk og gjennomført titalls forskningseksperimenter. Studentene ved universitetet i Jerusalem vil også kunne stille ham spørsmål etter foredraget. Ifølge Times of Israel har Det europeiske romfartsbyrået tilbudt foredraget, som takk for at Israel og universitetet har sagt ja til å la dokumenter håndskrevet av Albert Einstein få være med til romstasjonen. Der skal astronaut Parminato signere dem, før de blir sendt tilbake til jorden ved neste mulighet. Israelske romfartsmyndigheter arbeider for øyeblikket fram mot å sende israeler nummer to ut i verdensrommet. Et privat israelsk romfartsprosjekt kalt SpaceIL, ønsker å sende det første israelske romfartøyet til månen i 2015.homemagazin.com.ua/nl.ua/

AstronautFor første gang vil studenter ved Det hebraiske universitet få et live videoforedrag fra Den internasjonale romstasjonen, skriver Miff.no. Foreleseren og astronauten er italiener og heter Luca Parmitano (bilde). Han har vært i rommet i 166 dager i strekk og gjennomført titalls forskningseksperimenter. Studentene ved universitetet i Jerusalem vil også kunne stille ham spørsmål etter foredraget. Ifølge Times of Israel har Det europeiske romfartsbyrået tilbudt foredraget, som takk for at Israel og universitetet har sagt ja til å la dokumenter håndskrevet av Albert Einstein få være med til romstasjonen.

Der skal astronaut Parminato signere dem, før de blir sendt tilbake til jorden ved neste mulighet.

Israelske romfartsmyndigheter arbeider for øyeblikket fram mot å sende israeler nummer to ut i verdensrommet. Et privat israelsk romfartsprosjekt kalt SpaceIL, ønsker å sende det første israelske romfartøyet til månen i 2015.