En av Israelsk rikeste menn, Idan Ofer, har gjennom The Idan og Batia Ofer Foundation donert  25 millioner engelske pund til London Business School. Bevilgningen vil bidra til å finansiere utbygging av den gamle Marylebone Town Hall  som ble kjøpt av London Business School i slutten av 2012 . Undervisningsanlegget vil bli kalt The Sammy Ofer Center, til ære for Idan sin avdøde far, Sammy Ofer, skriver Globes. "Ett av målene for The Idan og Batia Ofer Foundation er å sikre neste generasjon av israelske gründere muligheter for å takle utfordringene fra globaliseringen," sier Idan Ofer, som begrunnelse for den store pengegaven. "The London Business School er i forkant av å bidra til å møte disse utfordringene. Stiftelsen håper på denne lille måten å bidra til økonomisk vekst i regionen, som igjen kan bidra til å forbedre mulighetene for fred og stabilitet," sier han. "Det er et privilegium å delta i å hjelpe neste generasjon av israelske bedriftsledere til å tilegne seg kunnskap og erfaring ved prestisjetunge institusjoner som London Business School. Verden er i rask endring. Landene må tilpasse seg disse endringene. Derav den store betydningen av deltakelse fra unge israelere i en verden av global økonomi i alle sine dimensjoner," legger Idan Ofer til. Han forteller at hans far, Sammy Ofer, investerte tungt i utdanning på individ-og institusjonsnivå, og sier han er stolt over å videreføre denne tradisjonen. Ofer-familien har gjort flere store donasjoner til britiske institusjoner  også tidligere. I 2008 donerte Sammy Ofer £ 20 millioner til National Maritime Museum i Greenwich, og bidro til restaurering av Cutty Sark . I juli 2013 donerte Eyal Ofer Family Foundation, som tilhører Idan Ofers bror, £ 10 millioner til Londons Tate Modern museum.homemagazin.com.uanl.ua/

Idan_Ofer2En av Israelsk rikeste menn, Idan Ofer, har gjennom The Idan og Batia Ofer Foundation donert  25 millioner engelske pund til London Business School. Bevilgningen vil bidra til å finansiere utbygging av den gamle Marylebone Town Hall  som ble kjøpt av London Business School i slutten av 2012 . Undervisningsanlegget vil bli kalt The Sammy Ofer Center, til ære for Idan sin avdøde far, Sammy Ofer, skriver Globes. “Ett av målene for The Idan og Batia Ofer Foundation er å sikre neste generasjon av israelske gründere muligheter for å takle utfordringene fra globaliseringen,” sier Idan Ofer, som begrunnelse for den store pengegaven.

“The London Business School er i forkant av å bidra til å møte disse utfordringene. Stiftelsen håper på denne lille måten å bidra til økonomisk vekst i regionen, som igjen kan bidra til å forbedre mulighetene for fred og stabilitet,” sier han.

“Det er et privilegium å delta i å hjelpe neste generasjon av israelske bedriftsledere til å tilegne seg kunnskap og erfaring ved prestisjetunge institusjoner som London Business School. Verden er i rask endring. Landene må tilpasse seg disse endringene. Derav den store betydningen av deltakelse fra unge israelere i en verden av global økonomi i alle sine dimensjoner,” legger Idan Ofer til.

Han forteller at hans far, Sammy Ofer, investerte tungt i utdanning på individ-og institusjonsnivå, og sier han er stolt over å videreføre denne tradisjonen.

Ofer-familien har gjort flere store donasjoner til britiske institusjoner  også tidligere. I 2008 donerte Sammy Ofer £ 20 millioner til National Maritime Museum i Greenwich, og bidro til restaurering av Cutty Sark . I juli 2013 donerte Eyal Ofer Family Foundation, som tilhører Idan Ofers bror, £ 10 millioner til Londons Tate Modern museum.