Amerikanerne bruker allerede Waze og hebraisk har blitt et andrespråk i kantinene i Silicon Valley. Men for de fleste israelske start-ups er det amerikanske markedet ikke enkelt. Men nå får de hjelp, skriver Jerusalem Online. Noen av dem er nå under veiledning av et nytt program - et såkalt akselerator-program. "Akseleratoren investerer en moderat sum på 20.000 dollar i nyetableringer i bytte for en liten prosentandel i selskapet. Imidlertid, med deres støtte, er det et produkt som er klart for markedet i løpet av noen få måneder," forklarer Guy Franklin. Akselerator-firmaet "Dream It " støtter 15 start -ups per år. Det er veldig vanskelig å bli akseptert til programmet, men vel verdt det, skriver Jerusalem Online. Tre av de åtte selskapene som ble med på programmet i løpet av de siste to årene har allerede vist et overskudd. Wework er en annen og betydelig større akselerator som støtter mange israelske nyetableringer. Firmaet har i alt rundt 1500 selskapene under sine vinger. Ariel Tiger, administrerende direktør i "Wework", forklarer at akseleratoren tilbyr alt som trengs under ett tak . "Du har et kontor og alle de tjenester som er nødvendig for å lykkes," sier han. Instrumagic er et program som lar brukeren spille gitar på nettbrettet sitt . Direktøren, Ayal Eldar, er svært fornøyd med å ha en akselerator. Hans firma satser først i det amerikanske markedet, og vil gå inn i det israelske markedet på et senere tidspunkt dersom firmaet lykkes i USA. "Gjennom en akselerator har vi vært i stand til å forstå de amerikanske brukerne bedre. Det har også gitt en mulighet for eksponering mot potensielle partnere og investorer fra det amerikanske markedet," sier han. Akseleratorene gir ikke bare de nødvendige ressursene til å utvikle produktet, men også eksponering for potensielle investorer. Jerusalem Online mener at deres programmer forkorter tiden som er nødvendig for start-ups til å bli store suksesser.homemagazin.com.ua/посудомоечные машины

grundere2Amerikanerne bruker allerede Waze og hebraisk har blitt et andrespråk i kantinene i Silicon Valley. Men for de fleste israelske start-ups er det amerikanske markedet ikke enkelt. Men nå får de hjelp, skriver Jerusalem Online. Noen av dem er nå under veiledning av et nytt program – et såkalt akselerator-program. “Akseleratoren investerer en moderat sum på 20.000 dollar i nyetableringer i bytte for en liten prosentandel i selskapet. Imidlertid, med deres støtte, er det et produkt som er klart for markedet i løpet av noen få måneder,” forklarer Guy Franklin.

Akselerator-firmaet “Dream It ” støtter 15 start -ups per år. Det er veldig vanskelig å bli akseptert til programmet, men vel verdt det, skriver Jerusalem Online. Tre av de åtte selskapene som ble med på programmet i løpet av de siste to årene har allerede vist et overskudd.

Wework er en annen og betydelig større akselerator som støtter mange israelske nyetableringer. Firmaet har i alt rundt 1500 selskapene under sine vinger. Ariel Tiger, administrerende direktør i “Wework”, forklarer at akseleratoren tilbyr alt som trengs under ett tak . “Du har et kontor og alle de tjenester som er nødvendig for å lykkes,” sier han.

Instrumagic er et program som lar brukeren spille gitar på nettbrettet sitt . Direktøren, Ayal Eldar, er svært fornøyd med å ha en akselerator. Hans firma satser først i det amerikanske markedet, og vil gå inn i det israelske markedet på et senere tidspunkt dersom firmaet lykkes i USA. “Gjennom en akselerator har vi vært i stand til å forstå de amerikanske brukerne bedre. Det har også gitt en mulighet for eksponering mot potensielle partnere og investorer fra det amerikanske markedet,” sier han.

Akseleratorene gir ikke bare de nødvendige ressursene til å utvikle produktet, men også eksponering for potensielle investorer. Jerusalem Online mener at deres programmer forkorter tiden som er nødvendig for start-ups til å bli store suksesser.