I april eksploderte to bomber under et marathonløp i Boston. I etterkant analyserte eksperter flere overvåkingskameraer, og fant til slutt de skyldige. Teknologien som ble brukt i dette viktige arbeidet var utviklet i Israel. Gordon Robertson i TV-selskapet CBN har laget en reportasje om israelsk teknologi, og påpeker at mange av de tingene vi bruker i vårt daglige liv så sin begynnelse i Israel. TV-selskapet fremstiller Tel Aviv som verdensnest største høyteknologisenter, tett bak Silicon Valley. Her kan du se reportasjen:    www.dmi.com.ua/nl.ua/

Tel_AvivI april eksploderte to bomber under et marathonløp i Boston. I etterkant analyserte eksperter flere overvåkingskameraer, og fant til slutt de skyldige. Teknologien som ble brukt i dette viktige arbeidet var utviklet i Israel. Gordon Robertson i TV-selskapet CBN har laget en reportasje om israelsk teknologi, og påpeker at mange av de tingene vi bruker i vårt daglige liv så sin begynnelse i Israel. TV-selskapet fremstiller Tel Aviv som verdensnest største høyteknologisenter, tett bak Silicon Valley.

Her kan du se reportasjen: