Mandag ble Go4Europe, en av de mest prestisjefylte næringslivskonferanser i Israel, avholdt i Tel Aviv Hilton Hotel. Konferansen, som startet i 1993 og arrangeres av Cukierman Investment Hus Ltd og Catalyst Fund, vektlegger høyteknologisk industri, biovitenskap og grønn energi, skriver Israel National News. Mer enn tusen deltakere deltok i årets konferanse, forteller  administrerende direktør i Cukierman Investment House, Haggai Ravid til avisen. Deltakerne kom blant annet fra Russland, Kina og India, i tillegg til de vanlige israelske og europeiske deltakerne. "Arrangementet viser Israels voksende attraksjon i internasjonale øyne på ulike felt," sier den franske forretningsmannen Maurice Levy til Israel National News . Haggai Ravid mener at mange europeere ser på Israel som en modell, gitt landets suksess i å være et utviklet land som fortsetter å vokse økonomisk, og å ha en svært lav arbeidsledighet. "Israel har investert mer penger i nyetableringer enn hele Europa til sammen," sier han. httpv://www.youtube.com/watch?v=Guh6pUs-nps

KonferanseMandag ble Go4Europe, en av de mest prestisjefylte næringslivskonferanser i Israel, avholdt i Tel Aviv Hilton Hotel. Konferansen, som startet i 1993 og arrangeres av Cukierman Investment Hus Ltd og Catalyst Fund, vektlegger høyteknologisk industri, biovitenskap og grønn energi, skriver Israel National News. Mer enn tusen deltakere deltok i årets konferanse, forteller  administrerende direktør i Cukierman Investment House, Haggai Ravid til avisen. Deltakerne kom blant annet fra Russland, Kina og India, i tillegg til de vanlige israelske og europeiske deltakerne.

“Arrangementet viser Israels voksende attraksjon i internasjonale øyne på ulike felt,” sier den franske forretningsmannen Maurice Levy til Israel National News .

Haggai Ravid mener at mange europeere ser på Israel som en modell, gitt landets suksess i å være et utviklet land som fortsetter å vokse økonomisk, og å ha en svært lav arbeidsledighet. “Israel har investert mer penger i nyetableringer enn hele Europa til sammen,” sier han.