Den internasjonal fotokonkurranse Wiki Loves Monuments, der deltakerne tar bilder av historiske monumenter og kulturminner i sin region, er i gang i Israel for andre år på rad frem til 15. oktober. Som en del av konkurransen er folk invitert til å laste opp bilder av Israels kulturminner til Wikimedia Commons, delta i en rekke turer og workshops gratis, og de vinne premier som en del av konkurransen i Israel og i den internasjonale konkurransen, skriver Ynet News. I fjor ble det tatt 353 768 bilder av kulturarven i Europa, 6067 av dem fra Israel. Det mest fotograferte området i Israel var Bahá'í Gardens, etterfulgt av Tower of David og Jaffa Port. Gjennom hele konkurranseperioden vil Wikimedia Israel og "Selskapet for bevaring av Israels kulturarv" arrangere dusinvis av turer til kulturminner der deltakerne blir orientert om de historiske stedene i regionen og invitert til å ta bilder av dem og laste opp bildene på konkurransens hjemmeside. Alle turene er gratis og krever registrering via nettstedet. Her er noen bilder fra de israelske kulturminnene: Ben-Gurion's Hut (Photo: Noon1000) Pensak Passage House on Herzl Street (Photo: Amos Gal) Tel Aviv Port (Photo: Yderovan) Old Saraya Building in Jaffa (Photo: Reuvenbr) Dormition Abbey in Jerusalem (Photo: Koren Levy)  

Dormition_AbbeyDen internasjonal fotokonkurranse Wiki Loves Monuments, der deltakerne tar bilder av historiske monumenter og kulturminner i sin region, er i gang i Israel for andre år på rad frem til 15. oktober. Som en del av konkurransen er folk invitert til å laste opp bilder av Israels kulturminner til Wikimedia Commons, delta i en rekke turer og workshops gratis, og de vinne premier som en del av konkurransen i Israel og i den internasjonale konkurransen, skriver Ynet News. I fjor ble det tatt 353 768 bilder av kulturarven i Europa, 6067 av dem fra Israel.

Det mest fotograferte området i Israel var Bahá’í Gardens, etterfulgt av Tower of David og Jaffa Port.

Gjennom hele konkurranseperioden vil Wikimedia Israel og “Selskapet for bevaring av Israels kulturarv” arrangere dusinvis av turer til kulturminner der deltakerne blir orientert om de historiske stedene i regionen og invitert til å ta bilder av dem og laste opp bildene på konkurransens hjemmeside. Alle turene er gratis og krever registrering via nettstedet.

Her er noen bilder fra de israelske kulturminnene:

Ben_Gurions_Hut

Ben-Gurion’s Hut (Photo: Noon1000)

Pensak_Passage_House

Pensak Passage House on Herzl Street (Photo: Amos Gal)

Tel_Aviv_Port

Tel Aviv Port (Photo: Yderovan)

Old_Saraya_Building

Old Saraya Building in Jaffa (Photo: Reuvenbr)

Dormition_Abbey

Dormition Abbey in Jerusalem (Photo: Koren Levy)