Hittil har en israelsk produsert treningsvideo for ammende mødre blitt sett av en halv million arabiske seere utenfor Israel. Den populære videoen er laget av Clalit Health Services, en frivillig israelsk helseorganisasjon. Den er laget på arabisk og blitt voldsom populær blant de arabiske innbyggerne i land der befolkningen ofte er negative til Israel, skriver Ynet News. Det var for seks måneder siden at Clalit Health Services lastet opp en serie av YouTube treningsvideoer som tok for seg en rekke emner som amming, graviditet, tidlig påvisning av sykdommer, forberedelse for rutinemessige kontroller og fysioterapi. Månedene gikk og nylig la Clalit tjenestemenn merke til at antall videovisninger var mistenkelig høyt i forhold til antall mennesker i Israel. De oppdaget da noen svært overraskende tall.  Av de 1,1 millioner visningene var bare 45.000  fra Israel, mens resten var fra Israels arabiske naboland, samt fra mer fjerntliggende land. Flest seere har videoen så langt hatt i Saudi -Arabia med 560166 treff, og i Egypt med I68 900 visninger, etterfulgt av Irak med 89 999 oppføringer, Marokko med 71 213, Algerie med 65 505 og Jordan med 42.000 oppføringer. Nesten alle treffene kom på videoen om amming. Mange arabiske seere la også igjen positive kommentar av typen "Takk for nyttige råd". "Vi hadde aldri trodd det skulle være så mange seere utenfor våre grenser," sier Lior Wolff i Clalit Health Services til Ynet News. "Det er langt utover seerstatistikken til målgruppen i Israel. Vi tror på å fremme helsen til samfunnet hvor som helst, uten grenser, så vi er glade for å bidra til helse også i arabiske land. Kanskje kan vi gjennom ammingsvideoen hjelpe til med å konstruere en dialog basert på medfølelse, omtanke og kjærlighet." httpv://www.youtube.com/watch?v=V0ZaXKdl2rA

ammingHittil har en israelsk produsert treningsvideo for ammende mødre blitt sett av en halv million arabiske seere utenfor Israel. Den populære videoen er laget av Clalit Health Services, en frivillig israelsk helseorganisasjon. Den er laget på arabisk og blitt voldsom populær blant de arabiske innbyggerne i land der befolkningen ofte er negative til Israel, skriver Ynet News. Det var for seks måneder siden at Clalit Health Services lastet opp en serie av YouTube treningsvideoer som tok for seg en rekke emner som amming, graviditet, tidlig påvisning av sykdommer, forberedelse for rutinemessige kontroller og fysioterapi.

Månedene gikk og nylig la Clalit tjenestemenn merke til at antall videovisninger var mistenkelig høyt i forhold til antall mennesker i Israel. De oppdaget da noen svært overraskende tall.  Av de 1,1 millioner visningene var bare 45.000  fra Israel, mens resten var fra Israels arabiske naboland, samt fra mer fjerntliggende land.

Flest seere har videoen så langt hatt i Saudi -Arabia med 560166 treff, og i Egypt med I68 900 visninger, etterfulgt av Irak med 89 999 oppføringer, Marokko med 71 213, Algerie med 65 505 og Jordan med 42.000 oppføringer. Nesten alle treffene kom på videoen om amming. Mange arabiske seere la også igjen positive kommentar av typen “Takk for nyttige råd”.

“Vi hadde aldri trodd det skulle være så mange seere utenfor våre grenser,” sier Lior Wolff i Clalit Health Services til Ynet News. “Det er langt utover seerstatistikken til målgruppen i Israel. Vi tror på å fremme helsen til samfunnet hvor som helst, uten grenser, så vi er glade for å bidra til helse også i arabiske land. Kanskje kan vi gjennom ammingsvideoen hjelpe til med å konstruere en dialog basert på medfølelse, omtanke og kjærlighet.”