Tall fra det israelske statistiske sentralbyrået viser at 24 % av Israels befolkning bor i det sentrale distriktet. 16,5 % bor i Tel Aviv -distriktet , i det nordlige distriktet bor 16.5 av innbyggerne, mens 14 % bor i sør. Området rundt Haifa har 12 prosent av Israels befolkning, mens 12 prosent bor i landet største by, Jerusalem. 4 prosent av israelerne bor på Vestbredden (Judea og Samaria). Befolkningsveksten har de siste to årene vært størst i de sentrale områdene. 4300 israelere flyttet til landsbyene på Vestbredden i 2012. 60 prosent av Israels arabiske innbyggere bor i nord. 42,8 prosent av araberne bor i landets nordligste distrikt, mens 14,4 prosent bor i Haifa. 13 prosent av den arabiske befolkningen bor i sør, i områder dominert av beduiner. 18,9 prosent av Israels arabere bor i Jerusalem. Petach Tikca ​​i nærheten av tel Aviv er byen med størst vekst, skriver Jerusalem Online.

Jerusalem3Tall fra det israelske statistiske sentralbyrået viser at 24 % av Israels befolkning bor i det sentrale distriktet. 16,5 % bor i Tel Aviv -distriktet , i det nordlige distriktet bor 16.5 av innbyggerne, mens 14 % bor i sør. Området rundt Haifa har 12 prosent av Israels befolkning, mens 12 prosent bor i landet største by, Jerusalem. 4 prosent av israelerne bor på Vestbredden (Judea og Samaria). Befolkningsveksten har de siste to årene vært størst i de sentrale områdene. 4300 israelere flyttet til landsbyene på Vestbredden i 2012.

60 prosent av Israels arabiske innbyggere bor i nord. 42,8 prosent av araberne bor i landets nordligste distrikt, mens 14,4 prosent bor i Haifa. 13 prosent av den arabiske befolkningen bor i sør, i områder dominert av beduiner. 18,9 prosent av Israels arabere bor i Jerusalem.

Petach Tikca ​​i nærheten av tel Aviv er byen med størst vekst, skriver Jerusalem Online.