Filmen, "Betlehem" ble nominert til en pris under Venice Film Festival som nylig er avsluttet. Direktør Yuval Adler og skribent, Ali Waked, skrev filmen. Den vil bli lansert på kinoer over hele Israel den 26. september. "Betlehem" handler om det komplekse forholdet mellom en jødisk secret service-agent og en ung arabisk gutt som blir hans informant. Filmen ble valgt ut til å konkurrere i "Days of Venice"-kategorien, en kategori der 12 filmer ble valgt fra hele verden, og "Betlehem" vant prisen som den beste filmen. Juryen bestod av representanter for Film Critiques Association of Europa and the Mediterranean. Filmen er også nominert til 12 Ophir Awards. httpv://www.youtube.com/watch?v=GjxjizPteQU Noen klipp fra filmen: httpv://www.youtube.com/watch?v=37PZtDigb2M

Israel_filmFilmen, “Betlehem” ble nominert til en pris under Venice Film Festival som nylig er avsluttet. Direktør Yuval Adler og skribent, Ali Waked, skrev filmen. Den vil bli lansert på kinoer over hele Israel den 26. september. “Betlehem” handler om det komplekse forholdet mellom en jødisk secret service-agent og en ung arabisk gutt som blir hans informant. Filmen ble valgt ut til å konkurrere i “Days of Venice”-kategorien, en kategori der 12 filmer ble valgt fra hele verden, og “Betlehem” vant prisen som den beste filmen.

Juryen bestod av representanter for Film Critiques Association of Europa and the Mediterranean. Filmen er også nominert til 12 Ophir Awards.

Noen klipp fra filmen: