Den israelske byen Arad er plassert i Negev ørkenen. Den ble grunnlagt i 1962, planlagt og utviklet het fra bunnen av, og har i dag nærmere 25 000 innbyggere. Nå er den lille ørkenbyen i ferd med å bli "Israels Hollywood". Brad Pitt og Jullia Roberts vil sannsynligvis filme sin neste film med denne strålende ørkenbakgrunnen. Hollywood-produsenten Arnon Milchan landet på byens fotballstadion med et helikopter. Han mener at ideen om å filme her er lovende. "Brad Pitt ville ha en mye bedre tid til filming her enn i Budapest, som er alternativet," sier han til Jerusalem Online. Dersom den israelske regjeringen er villig til å investere de nødvendige 150 millioner dollar for å bygge studioer og gi skatteincentiver for utenlandske produksjoner, vil han produsere alle fremtidige filmer der og overtale andre produsenter og regissører til å gjøre det samme. Studioene vil gi mange arbeidsplasser for lokale innbyggere og dessuten kunne bli et attraktivt turistområde. httpv://www.youtube.com/watch?v=-NfZuyFBf_8  

AradDen israelske byen Arad er plassert i Negev ørkenen. Den ble grunnlagt i 1962, planlagt og utviklet het fra bunnen av, og har i dag nærmere 25 000 innbyggere. Nå er den lille ørkenbyen i ferd med å bli “Israels Hollywood”. Brad Pitt og Jullia Roberts vil sannsynligvis filme sin neste film med denne strålende ørkenbakgrunnen. Hollywood-produsenten Arnon Milchan landet på byens fotballstadion med et helikopter. Han mener at ideen om å filme her er lovende.

“Brad Pitt ville ha en mye bedre tid til filming her enn i Budapest, som er alternativet,” sier han til Jerusalem Online. Dersom den israelske regjeringen er villig til å investere de nødvendige 150 millioner dollar for å bygge studioer og gi skatteincentiver for utenlandske produksjoner, vil han produsere alle fremtidige filmer der og overtale andre produsenter og regissører til å gjøre det samme. Studioene vil gi mange arbeidsplasser for lokale innbyggere og dessuten kunne bli et attraktivt turistområde.