Israel Diamond Exchange var forrige uke vert for en fire dagers lang diamantutstilling der hundrevis av selskaper deltok og diamanthandelen gikk livlig. Det var det største arrangementet den israelske diamantbørsen har holdt i sin historie. Rund t100 amerikanske selskaper, og mer enn 400 israelske selskaper deltok under arrangementet, sammen med delegasjoner fra 22 land, inkludert Kina, som er et voksende marked for verdifulle edelstener. Diamanter står for rundt 20 prosent av all industriell eksport fra Israel. Blant deltakerne var Alrosa, Russlands største diamantgruveselskap og en av verdens ledende produsenter av rådiamanter. httpv://www.youtube.com/watch?v=s5K_wNLNwyw

diamant1-150x150Israel Diamond Exchange var forrige uke vert for en fire dagers lang diamantutstilling der hundrevis av selskaper deltok og diamanthandelen gikk livlig. Det var det største arrangementet den israelske diamantbørsen har holdt i sin historie. Rund t100 amerikanske selskaper, og mer enn 400 israelske selskaper deltok under arrangementet, sammen med delegasjoner fra 22 land, inkludert Kina, som er et voksende marked for verdifulle edelstener. Diamanter står for rundt 20 prosent av all industriell eksport fra Israel.

Blant deltakerne var Alrosa, Russlands største diamantgruveselskap og en av verdens ledende produsenter av rådiamanter.