Når Israel i disse dager går inn i et nytt år og feirer det jødiske nyttåret, Rosh Hashana, er det med litt over 8 millioner innbyggere. I 1948, da Israel ble opprettet, var innbyggertallet 806 000. Det har med andre ord skjedd en tidobling på de årene landet har bestått.  I året som gikk ble det født 160 749 nye israelere, skriver Israel Hayom. De mest populære navene på de nyfødte babyene i året som gikk var Itay, Daniel, Uri, Yosef og Noam for gutter, og Noa, Shira, Tamar, Talia og Yael for jenter. 127 052 israelere giftet seg i det jødiske fjoråret, mens 29 616 israelere ble skilt. I løpet av året som ebbet ut onsdag kveld tok Israel imot 22 988 innvandrere og hjemvendte innbyggere. Den israelske innvandringsministeren ter Sofa Landver (Yisrael Beytenu) sier at hennes departement har jobbet for å øke antallet innvandrere og hjemvendte innbyggere fordi innvandring er en nasjonal oppgave og fremtiden for staten Israel.

Israel_festNår Israel i disse dager går inn i et nytt år og feirer det jødiske nyttåret, Rosh Hashana, er det med litt over 8 millioner innbyggere. I 1948, da Israel ble opprettet, var innbyggertallet 806 000. Det har med andre ord skjedd en tidobling på de årene landet har bestått.  I året som gikk ble det født 160 749 nye israelere, skriver Israel Hayom. De mest populære navene på de nyfødte babyene i året som gikk var Itay, Daniel, Uri, Yosef og Noam for gutter, og Noa, Shira, Tamar, Talia og Yael for jenter.

127 052 israelere giftet seg i det jødiske fjoråret, mens 29 616 israelere ble skilt.

I løpet av året som ebbet ut onsdag kveld tok Israel imot 22 988 innvandrere og hjemvendte innbyggere. Den israelske innvandringsministeren ter Sofa Landver (Yisrael Beytenu) sier at hennes departement har jobbet for å øke antallet innvandrere og hjemvendte innbyggere fordi innvandring er en nasjonal oppgave og fremtiden for staten Israel.