Den jødiske kalenderen skiller seg ut fra vår kalender, og jødene feirer derfor nyttår andre tider på året. I år startet feiringen av Israel sitt nyttår, Rosh Hashana, etter solnedgang i går og varer til solnedgang i kveld. Statsminister Benjamin Netanyahu snakket i sin hilsen til verdens jøder ved inngangen til det jødiske året 5774 om de teknologiske prestasjonene til det landet han leder, ønsket om fortsatt økonomisk vekst for hele befolkningen, og truslene i en farlig region. httpv://www.youtube.com/watch?v=ay42HCyifh0 httpv://www.youtube.com/watch?v=a2ZHMn8h0z4

Netanyahu2Den jødiske kalenderen skiller seg ut fra vår kalender, og jødene feirer derfor nyttår andre tider på året. I år startet feiringen av Israel sitt nyttår, Rosh Hashana, etter solnedgang i går og varer til solnedgang i kveld. Statsminister Benjamin Netanyahu snakket i sin hilsen til verdens jøder ved inngangen til det jødiske året 5774 om de teknologiske prestasjonene til det landet han leder, ønsket om fortsatt økonomisk vekst for hele befolkningen, og truslene i en farlig region.