Israelsk produserte klær kan komme til å bli brukt av mennesker på vei mot mars, melder Jerusalem online. I en vulkan på Hawaii testes det ut klær som skal brukes av de første menneskene på mars. Basen er en kapsel der forskerne lever i isolasjon i flere måneder for å simulere hvordan de kan overleve i et romskip. De har tilgang til mange israelske oppfinnelser.  Klær forsterket med kobbertråder ble sendt til de innesperrede gruvearbeiderne i Chile, laget av israelsk selskap Kupron, og blir nå brukt i klær som blir testet av NASAs forskere. Det dreier seg om både undertøy, undertrøyer, sokker, håndklær, alle tekstiler i fremtidens romskip. Disse klærne kan man bruke i måneder uten at de blir vasket. Den israelske hæren, IDF, bruker allerede klær fra det israelske firmaet. Klærne reduserer faren for svetteinfeksjoner og dreper bakterier som gir svetten den dårlige lukten. De hjelper også diabetespasienter med å redusere sår i bena.  

marsIsraelsk produserte klær kan komme til å bli brukt av mennesker på vei mot mars, melder Jerusalem online. I en vulkan på Hawaii testes det ut klær som skal brukes av de første menneskene på mars. Basen er en kapsel der forskerne lever i isolasjon i flere måneder for å simulere hvordan de kan overleve i et romskip. De har tilgang til mange israelske oppfinnelser.  Klær forsterket med kobbertråder ble sendt til de innesperrede gruvearbeiderne i Chile, laget av israelsk selskap Kupron, og blir nå brukt i klær som blir testet av NASAs forskere.

Det dreier seg om både undertøy, undertrøyer, sokker, håndklær, alle tekstiler i fremtidens romskip. Disse klærne kan man bruke i måneder uten at de blir vasket.

Den israelske hæren, IDF, bruker allerede klær fra det israelske firmaet. Klærne reduserer faren for svetteinfeksjoner og dreper bakterier som gir svetten den dårlige lukten. De hjelper også diabetespasienter med å redusere sår i bena.