Den syriske borgerkrigen ser ikke ut til å ta slutt med det første, og mange syrere sliter med å skaffe seg og sine familiemedlemmer tilstrekkelig medisinsk behandling. For en desperat far var hans eneste håp for å redde sin datters liv å krysse fiendens linjer inn i Israel. Jentas far ønsker å være anonym på grunn av frykt for konsekvenser i Syria. "Først var jeg litt redd, men da jeg så hvordan de behandlet folk her, ble jeg lettet," sier han til Jewish News. Og faren er ikke alene. De siste månedene har mer enn hundre sårede syrere krysset grensen til Israel og fått medisinsk hjelp av den israelske hæren og ved israelske sykehus. Den israelske avisen Ynet News skrev i begynnelsen av juli at de aller fleste har overlevd takket være hjelpen fra de israelske legene. Den israelske hæren er tilbakeholden med å publisere den hjelpen den gir til de skadde syrerne, og avslører sjelden antallet og detaljene om deres identitet, av frykt for at det setter i gang en kjedereaksjon med en strøm av skadde flyktninger som sykehusene ikke har kapasitet til å kunne håndtere, skrev den israelske avisen. httpv://www.youtube.com/watch?v=ei2hnUdIJ2o

SykehusDen syriske borgerkrigen ser ikke ut til å ta slutt med det første, og mange syrere sliter med å skaffe seg og sine familiemedlemmer tilstrekkelig medisinsk behandling. For en desperat far var hans eneste håp for å redde sin datters liv å krysse fiendens linjer inn i Israel. Jentas far ønsker å være anonym på grunn av frykt for konsekvenser i Syria. “Først var jeg litt redd, men da jeg så hvordan de behandlet folk her, ble jeg lettet,” sier han til Jewish News.

Og faren er ikke alene. De siste månedene har mer enn hundre sårede syrere krysset grensen til Israel og fått medisinsk hjelp av den israelske hæren og ved israelske sykehus. Den israelske avisen Ynet News skrev i begynnelsen av juli at de aller fleste har overlevd takket være hjelpen fra de israelske legene.

Den israelske hæren er tilbakeholden med å publisere den hjelpen den gir til de skadde syrerne, og avslører sjelden antallet og detaljene om deres identitet, av frykt for at det setter i gang en kjedereaksjon med en strøm av skadde flyktninger som sykehusene ikke har kapasitet til å kunne håndtere, skrev den israelske avisen.