IBM har annonsert kjøp av israelske datasikkerhetsselskapet Trusteer som tilbyr programvareløsninger som hjelper organisasjoner med å beskytte seg mot økonomisk svindel og avanserte sikkerhetstrusler, skriver Jerusalem.online. Ingen finansielle detaljer er offentliggjort, men Jerusalem.online mener at kjøpesummen er rundt 900 millioner dollar. Avtalen ventes sluttført i tredje kvartal. IBM vil bygge en programvare lab for beskyttelse mot cyber-angrep i ​​Israel i samarbeid med Trusteer og vil forene over 200 forskere og utviklere fra de to selskapene. De vil fokusere på å utvikle løsninger for å avverge avanserte sikkerhetstrusler, ondsinnet programvare, forebygging av økonomisk svindel og mobil datasikkerhet. Trusteer sine programvareløsninger kan identifisere sikkerhetstrusler som ikke er identifisert av tradisjonell sikkerhetsprogramvare - på smarttelefoner og stasjonære datamaskiner, skriver Jerusalem.online. Sju av de ti ledende bankene i Amerika og ni av ti av de ledende bankene i Storbritannia bruker i dag Trusteers løsninger for å beskytte sine kunders konti fra økonomisk svindel og cyber-angrep.

computersikkerhetIBM har annonsert kjøp av israelske datasikkerhetsselskapet Trusteer som tilbyr programvareløsninger som hjelper organisasjoner med å beskytte seg mot økonomisk svindel og avanserte sikkerhetstrusler, skriver Jerusalem.online. Ingen finansielle detaljer er offentliggjort, men Jerusalem.online mener at kjøpesummen er rundt 900 millioner dollar. Avtalen ventes sluttført i tredje kvartal. IBM vil bygge en programvare lab for beskyttelse mot cyber-angrep i ​​Israel i samarbeid med Trusteer og vil forene over 200 forskere og utviklere fra de to selskapene.

De vil fokusere på å utvikle løsninger for å avverge avanserte sikkerhetstrusler, ondsinnet programvare, forebygging av økonomisk svindel og mobil datasikkerhet.

Trusteer sine programvareløsninger kan identifisere sikkerhetstrusler som ikke er identifisert av tradisjonell sikkerhetsprogramvare – på smarttelefoner og stasjonære datamaskiner, skriver Jerusalem.online. Sju av de ti ledende bankene i Amerika og ni av ti av de ledende bankene i Storbritannia bruker i dag Trusteers løsninger for å beskytte sine kunders konti fra økonomisk svindel og cyber-angrep.