The International Miniature Electric Train Exhibition vil trolig glede både store og små tog- entusiaster. Utstillingen av de små elektriske togene kan du se i Jerusalem i hele sommer, frem til 2.september. Den har i følge arrangørene noen sjeldne og unike tog fra hele verden, som er på lån fra ulike samlere spesielt for denne utstillingen i Jerusalem. Utstillingen innbefatter 1,5 km med jernbanelinjer, leketøy-tog, broer, tunneler, europeisk terreng med parker, bensinstasjoner, restauranter, bygninger, innsjøer og elver. Og den har funnet seg passende lokaler, i den nyoppussede gamle togstasjonen i Jerusalem, som nå er et kultursenter, og, altså, for et par måneder også fortsatt en togstasjon. Billetter starter på 75 shekel (barn under 3 år går gratis), og det er en spesiell avtale på 220 shekel for familier (2 voksne og 2 barn). Se mer om utstillingen her. 

MinitogThe International Miniature Electric Train Exhibition vil trolig glede både store og små tog- entusiaster. Utstillingen av de små elektriske togene kan du se i Jerusalem i hele sommer, frem til 2.september. Den har i følge arrangørene noen sjeldne og unike tog fra hele verden, som er på lån fra ulike samlere spesielt for denne utstillingen i Jerusalem. Utstillingen innbefatter 1,5 km med jernbanelinjer, leketøy-tog, broer, tunneler, europeisk terreng med parker, bensinstasjoner, restauranter, bygninger, innsjøer og elver.

Og den har funnet seg passende lokaler, i den nyoppussede gamle togstasjonen i Jerusalem, som nå er et kultursenter, og, altså, for et par måneder også fortsatt en togstasjon. Billetter starter på 75 shekel (barn under 3 år går gratis), og det er en spesiell avtale på 220 shekel for familier (2 voksne og 2 barn). Se mer om utstillingen her.