Våpensalget i Israel har økt med 74 prosent siden 2008, og endte i 2012 på 14,7 milliarder kroner, skriver miff.no. De økte inntektene gjør at Israel var verdens 6. største våpeneksportør i 2012. Listen til det amerikanske etterretningsselskapet IHS Jane, er ikke uventet toppet av USA. Amerikanerne eksporterte våpen for 170 milliarder kroner i fjor, etterfulgt av Russlands 61 milliarder, Frankrike og Storbritannia på 27,5 milliarder hver og Tysklands 18 milliarder kroner. Av landene inne på Topp 10-listen, var det kun Tyskland som faktisk tapte penger i forhold til sist måling i 2008. Israels våpeneksport økte 74 prosent i denne perioden. De fire andre landene inne blant Topp 10, var Italia, Kina, Canada og Sverige. Ifølge IHS Janes rapport vil Israel doble sitt salg av droner allerede neste år og bli verdens største eksportør av droner før inneværende år er over.  

Droner3Våpensalget i Israel har økt med 74 prosent siden 2008, og endte i 2012 på 14,7 milliarder kroner, skriver miff.no. De økte inntektene gjør at Israel var verdens 6. største våpeneksportør i 2012. Listen til det amerikanske etterretningsselskapet IHS Jane, er ikke uventet toppet av USA. Amerikanerne eksporterte våpen for 170 milliarder kroner i fjor, etterfulgt av Russlands 61 milliarder, Frankrike og Storbritannia på 27,5 milliarder hver og Tysklands 18 milliarder kroner.

Av landene inne på Topp 10-listen, var det kun Tyskland som faktisk tapte penger i forhold til sist måling i 2008. Israels våpeneksport økte 74 prosent i denne perioden.

De fire andre landene inne blant Topp 10, var Italia, Kina, Canada og Sverige. Ifølge IHS Janes rapport vil Israel doble sitt salg av droner allerede neste år og bli verdens største eksportør av droner før inneværende år er over.